loading...

Okolica Rovinja, zemljišče s hišico

Stanje Dodano pred tremi tedni
V bližini Rovinja vam ponujamo naravni raj za prodajo - parcelo velikosti 1.759 m2 s hišico iz lesa in zunanjo straniščem.

 

1.759 m2

Zemljišče

 

8 km

Morje

 

35.000 €

Cena

 

19,90 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40557

Koda

Ključne lastnosti

  • Zemljišče 1.759 kvadratnih metrov
  • Mirno in spokojno okolje
  • Plaža 8 km
 

Opis

V bližini Rovinja vam ponujamo naravni raj za prodajo - parcelo velikosti 1.759 m2 s hišico iz lesa in zunanjo straniščem. Zemljišče ima pravokotno obliko, hišica pa meri 9,5 x 3,5 m.

Obdana z metalno ograjo z žičnato mrežo, ta parcela nudi zasebnost in varnost. Dostop s ceste je zagotovljen po zahodni strani, kar ga dela enostaven in praktičen.

V osrednjem delu parcele je prostoren vrt, popolnoma ograjen, idealen za gojenje zelenjave ali cvetja. To je popolno mesto za prebivalce Rovinja, ki hrepenijo po lastnem vrtu, bodisi za gojenje zelišč bodisi preprosto za uživanje v miru in naravi.

Lokacija

Ena izmed najbolj razvitih in najlepših regij Hrvaške je zeleno-modra Istra, znana kot "nova Toskana", ki predstavlja kombinacijo edinstvenih naravnih znamenitosti in bogate kulturne dediščine. Rovinj, poznan kot biser istrskega polotoka, je prvak hrvaškega turizma, poleti kipi od življenja in pozimi miru, obarvan s čarobnimi barvami sončnega zahoda in očarljivim starim mestnim jedrom, obogatenim z beneško arhitekturo. Mirna lokacija v Istri, v bližini Rovinja, kjer se nahaja zemljišče, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje | Plaža 8 km
Storitve | Trgovina 1000 m - Kavarna ali bar 1,5 km - Gostilna ali restavracija 1000 m - Osnovna šola 2 km
Šport in zabava | Košarkaško igrišče 1,5 km
Bližnja mesta | Kanfanar 12 km - Bale 14 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 9 km - Letališče Pula 40 km
Zanimivosti | Ruševine srednjeveškega Dvigrada 14 km - Ornitološki park Palud 22 km

Foto galerija

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Kopija katastrskega načrta
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
35.000 €
Cena
1.050 €
Informativni znesek davka na promet 3%
36.050 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto