loading...

Rovinj, oljčnik in vinograd

Stanje Dodano prejšnji mesec
Nahaja se na nežnem jugozahodnem pobočju v bližini Rovinja, ta kmetijska zemlja vključuje oljčnik z približno 100 dreves, vinograd z okoli 800 trtami, različna sadna drevesa in polje s skupno površino približno 1,6 hektarja.

 

15.966 m2

Zemljišče

 

7 km

Morje

 

250.000 €

Cena

 

15,65 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40553

Koda

Ključne lastnosti

  • Zemljišče 15.966 kvadratnih metrov
  • Mirna lokacija sredi zelene pokrajine
  • Približno 20 stoletnih oljk sorte Buža in 80 mladih oljk sorte Leccino
  • Pravilna oblika zemljišča
  • Plaža Cisterna 7 km
 

Opis

Nahaja se na nežnem jugozahodnem pobočju v bližini Rovinja, ta kmetijska zemlja vključuje oljčnik z približno 100 dreves, vinograd z okoli 800 trtami, različna sadna drevesa in polje s skupno površino približno 1,6 hektarja.

Zemljišče se nahaja tik ob dobro vzdrževani makadamski cesti, ki poteka ob njegovi jugozahodni meji, s razdaljo približno 2,5 kilometra do asfaltirane ceste.

Oljčnik, ki pokriva površino približno 7.000 kvadratnih metrov, vsebuje približno dvajset stoletnih oljk in približno osemdeset oljk, starejših od 25 let. Vinograd, skupaj z mešanim nasadom fig, lešnikov in oljk, zavzema površino približno 2.500 kvadratnih metrov, poleg njega pa je tudi njiva s površino 5.000 kvadratnih metrov.

Kmetje in kmetijska podjetja, pod pogojem, da imajo približno dodatno vsaj 14.000 m2 obdelane kmetijske zemlje v katastrski občini Rovinj ali Rovinjsko selo, smejo zgraditi stavbo v dimenzijah, ki jih predpisuje prostorski plan.

Lokacija

Ena izmed najbolj razvitih in najlepših regij Hrvaške je zeleno-modra Istra, znana kot "nova Toskana", ki predstavlja kombinacijo edinstvenih naravnih znamenitosti in bogate kulturne dediščine. Rovinj, poznan kot biser istrskega polotoka, je prvak hrvaškega turizma, poleti kipi od življenja in pozimi miru, obarvan s čarobnimi barvami sončnega zahoda in očarljivim starim mestnim jedrom, obogatenim z beneško arhitekturo. Mirna lokacija, obdana z zelenjem na zahodni obali Istre, v zaledju Rovinja, kjer se nahaja zemljišče, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje | Plaža Cisterna 7 km
Bližnja mesta | Bale 10 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 19 km - Letališče Pula 34 km
Zanimivosti | Ornitološki park Palud 7,5 km
slika
Zemljišče se nahaja na območju Madonna di Campo, približno 5 km jugovzhodno od mesta
slika 
slika
Bogat oljčni nasad idealen za nekoga, ki želi začeti lastno proizvodnjo oljčnega olja
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Poleg oljk je tudi prostoren vinograd z avtohtonima sortama malvazije in belega muškata

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
250.000 €
Cena
7.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
257.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto