loading...

Kmetijsko posestvo z dovoljenjem za dve hiši

Stanje Dodano pred dvema mesecema
Na obrobju majhne vasice, v južni Istri, med Vodnjanom in Svetvinčentom, se nahaja kmetijsko zemljišče z dovoljenjem za gradnjo treh rastlinjakov, ene stanovanjske hiše in ene počitniške hiše.

 

27.283 m2

Zemljišče

 

20 km

Morje

 

520.000 €

Cena

 

19,06 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40548

Koda

Ključne lastnosti

  • Osamljena lega na območju Svetvinčenta
  • Zemljišče 27.283 kvadratnih metrov
  • Gradbeno dovoljenje - Glavni projekt (načrt)
  • Čist zrak, zelena okolica in zasebnost zagotovljena
  • Žminj 10 km - Vodnjan 17 km
 

Opis

Na obrobju majhne vasice, v južni Istri, med Vodnjanom in Svetvinčentom, se nahaja kmetijsko zemljišče z dovoljenjem za gradnjo treh rastlinjakov, ene stanovanjske hiše in ene počitniške hiše.

Manjša stanovanjska hiša, odlično vpeta v okolico, nudi udoben in funkcionalen bivalni prostor na površini 71 m2. Sestoji iz pritličja, idealnega za vsakdanje življenje ali kot kmečki oddih v naravi.

Počitniška hiša, ki se razteza v dveh nadstropjih, ponuja štiri prostorne spalnice in užitek na približno 266 m2 notranje površine. Ta elegantna vila je popolna za sprostitev in uživanje v prednostih podeželskega življenja.

Trije rastlinjaki, vsak s površino 190 m2, ponujajo možnost razvoja kmetijskih dejavnosti ali poslovnih projektov, ob podpori rodovitne zemlje in obilice sončne svetlobe.

Ograjeno zemljišče obsega pašnike, gozd in naravno kraško dolino z obdelovalnimi površinami, ki ponujajo raznolike možnosti za raziskovanje in aktivnosti v naravi. Nepravilne oblike zavzema impresivnih 27.283 m2, z dodatno možnostjo začasne namestitve preko manjše hiše in dveh kontejnerjev.

Novi lastnik prejme vso potrebno projektno dokumentacijo, ki omogoča hiter in enostaven začetek gradnje. Pomembno je omeniti, da je bilo gradbeno dovoljenje izdano po prejšnjem zakonu, kar predstavlja izjemno priložnost, ki je po novih predpisih ni več.

Ta mirna posest sredi gozdov in travnikov zagotavlja popolnost naravnega okolja za mirno in izpolnjeno življenje. Z najbližjo sosednjo hišo približno 200 metrov je zagotovljena zasebnost in tišina, medtem ko sta le tri kilometre oddaljeni trgovina in gostilna, ki zagotavljata udobje in lahkotnost vsakdanjega življenja.

To je kraj, kjer se mir in narava združita z udobjem in priročnostjo ter ponuja popolno okolje za sprostitev, raziskovanje in življenje v največji možni meri.

Foto galerija

Pogled iz zraka

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Situacija
kompas
prilog
Tloris stanovanjske hiše
kompas
prilog
Tloris počitniške hiše, pritličje
kompas
prilog
Tloris počitniške hiše, 1. nadstropje
kompas
prilog
Tloris rastlinjakov
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
520.000 €
Cena
15.600 €
Informativni znesek davka na promet 3%
535.600 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto