loading...

Motovun, projekt modernistične vile sredi oljčnih nasadov

Stanje Dodano pred tremi meseci
Izjemna lokacija na samem vrhu hriba, nasproti mističnega Motovuna, je popoln kraj za avantgardno zasnovo, s katero se ponaša ta luksuzna vila.

 

7.818 m2

Zemljišče

 

35 km

Morje

 

618.000 €

Cena

 

79,00 €

Cena za m2

 

25%

Davek

 

40542

Koda

Ključne lastnosti

  • Panoramska lokacija v bližini Motovuna
  • Prostorna vila s sodobnim dizajnom
  • Avtor projekta je priznani arhitekturni studio
  • 4 Spalnice | 4 Kopalnice | 2 Stranišča | 8 Postelj
  • Zemljišče 7.818 kvadratnih metrov
  • Številni dodatni objekti - tenis, bazen, fitnes
 

Opis

Izjemna lokacija na samem vrhu hriba, nasproti mističnega Motovuna, je popoln kraj za avantgardno zasnovo, s katero se ponaša ta luksuzna vila. Ta vila, obdana s hektarji oljčnih nasadov in zelenimi griči, okrašenimi s slikovitimi mesti, ponuja čudovit razgled, mirno okolje in popoln mir.

Čeprav osnovni obrisi te razkošne stavbe spominjajo na tipične istrske hiše, s kamnom obložena fasada z velikimi odprtinami daje vedeti, da je namen te vile maksimalno udobje z neizogibnim uživanjem v božanskem pogledu na dolino reke Mirne. Poznavalci vedo, da je v bližini znano rastišče tartufov ter odlične gostilne, restavracije in vinske kleti, kjer strežejo to poslastico. Tudi zato je ta del Istre že leta priljubljen med kupci luksuznih vil, ki med vinorodnimi griči najdejo svoj raj na zemlji.

Začnimo torej z zunanjimi vsebinami, ki jih vila ponuja, med katerimi najbolj izstopajo teniško igrišče, obdano s cipresami, neskončni bazen, minimalistična paviljon in številne zelene površine, namenjene sprehajanju, rekreaciji in igri na svežem istrskem zraku.

V kletni etaži je fitnes, soba za biljard, nato spa prostor z bazenom in jacuzzijem ter savnami ter prostor za sanitarije in strojno opremo. Iz spa območja je dostop do zunanjih teras. V pritličju je dnevna soba z jedilnico in kuhinjo z izhodom na zunanjo teraso z žarom, nato WC in pomožni prostori ter dnevna soba. V prvem nadstropju so štiri prostorne spalnice z lastnimi kopalnicami, ki jih povezuje skupni hodnik.

Zahvaljujoč idealni lokaciji na samem vrhu hriba so lahko lastniki te vile popolnoma prepričani, da jim pogled nikoli ne bo zakrival drug objekt, kar je pravzaprav najboljša možna garancija za ohranitev vrednosti investicije.

Z nakupom tega projekta bodoči lastnik pridobi zemljišče in vso projektno dokumentacijo na podlagi katere je bilo pridobljeno gradbeno dovoljenje, s tem pa ostane možnost prilagoditve projekta željam investitorja. Od skupno 7.818 m2, kolikor znaša površina celotnega zemljišča, je 5.710 m2 v mejah zazidljivega območja, kar pomeni, da je namesto predstavljenega projekta na tej lokaciji možno zgraditi več manjših vil.

3D Vizualizacija

Zunanjost

slika
Panoramska lokacija na vrhu jugozahodnega pobočja je idealno mesto za luksuzno vilo
slika
Za projekt vile je odgovoren znani arhitekturni biro z mednarodnimi izkušnjami. Gradbeno dovoljenje je bilo izdano leta 2022.
slika
Zemljišče pred vilo je terasasto in na njem rastejo velike oljke
slika
Neposredno pred vilo je predviden atraktiven neskončni bazen
slika
V kletni etaži je velika sončna terasa
slika
Teniško igrišče je tu, da doda nekaj športnih aktivnosti

Pritličje

V pritličju je dnevna soba z jedilnico in kuhinjo z izhodom na zunanjo teraso z žarom, nato WC in pomožni prostori ter dnevna soba

slika
Visoka steklena stena v dnevni sobi bo poskrbela za najboljši možni pogled na mesto Motovun
slika
V notranjosti je kamen predviden tudi kot stenska obloga
slika
Vse sobe so velike, svetle in zračne
slika 

Klet

V kletni etaži je fitnes, soba za biljard, nato spa prostor z bazenom in jacuzzijem ter savnami ter prostor za sanitarije in strojno opremo

slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

V prvem nadstropju so štiri prostorne spalnice z lastnimi kopalnicami, ki jih povezuje skupni hodnik

slika 
slika 
slika 
slika 

Motovun

slika
Minimalistični gazebo kot prostor za sprostitev s pogledom na hribovito pokrajino
slika
Srednjeveški biser, mesto Motovun, znano v filmih, je oddaljeno deset kilometrov
slika
Dolina reke Mirne je znana po tartufih in gastronomskih dogodkih, pa tudi kot območje z atraktivnimi kolesarskimi stezami

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | Klet
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | 1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
494.400 €
Neto cena
123.600 €
DDV 25%
618.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto