loading...

Stavbno zemljišče v Istri, Žminj

Stanje Nedavno dodano
To gradbeno zemljišče v bližini Žminja, obdano z gozdovi in ​​pašniki, obsega okoli dva tisoč kvadratnih metrov in je primerno za gradnjo dveh do treh hiš.

 

2.204 m2

Zemljišče

 

24 km

Morje

 

110.000 €

Cena

 

49,91 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40535

Koda

Ključne lastnosti

  • Podeželsko okolje v bližini Žminja
  • Zemljišče 2.204 kvadratnih metrov
  • Zemljišče se nahaja tik ob meji zazidljivega območja
  • Idealno za dve ali tri hiše
  • Plaža 24 km
 

Opis

To gradbeno zemljišče v bližini Žminja, obdano z gozdovi in ​​pašniki, obsega okoli dva tisoč kvadratnih metrov in je primerno za gradnjo dveh do treh hiš.

Zemljišče se nahaja na samem južnem robu gradbenega območja, kar je še posebej zanimivo, ker je teren rahlo nagnjen v smeri juga. Dostop do zemljišča je omogočen direktno z asfaltirane ceste, ki poteka ob severni meji zemljišča. Na zemljiščih se lahko gradijo stanovanjski objekti - hiše in vile z dvema nadzemnima etažama, zazidljivost pa je približno 30%.

Lokacija je dobro povezana z okoliškimi mesti - Žminj je oddaljen le nekaj kilometrov, do Rovinja ali Pule pa je približno pol ure vožnje.

Lokacija

Istra - polotok v obliki srca, potopljen globoko v čisto in modro morje Jadrana, je skriti vrt lepote, ki odpira vrata v sončno in toplo Sredozemlje. V samem središču Istre, obdan z nežnim zelenjem in bogatimi rodovitnimi polji, se nahaja Žminj, središče trgovine in obrti, znan po bližnji jami Feštinsko kraljevstvo, konobah z izvirno istrsko kuhinjo in proizvodnjo tradicionalnih istrskih testenin. Idilična lokacija obdana z zelenjem v zaledju Žminja, kjer se nahaja zemljišče, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje | Plaža 24 km
Storitve | Trgovina 3 km - Kavarna ali bar 3 km - Gostilna ali restavracija 3 km - Osnovna šola 3 km - Vrtec 3 km - Dom zdravja 16 km - Farmacija 3 km
Šport in zabava | Nogometno igrišče 3 km - Košarkaško igrišče 3 km
Bližnja mesta | Pazin 16 km - Rovinj 23 km
Promet | Vstop na avtocesto Žminj 5 km - Letališče Pula 44 km
Zanimivosti | Jama Feštinsko kraljevstvo 9 km - Pazinska jama 17 km

Foto galerija

slika
Pogled iz severa
slika
Pogled iz zahoda
slika
Pogled iz jugozahoda
slika
Pogled iz juga
slika
Pogled iz jugovzhoda

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
110.000 €
Cena
3.300 €
Informativni znesek davka na promet 3%
113.300 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto