loading...

Rovinj, gradbeno zemljišče nedaleč od centra

Stanje Naprodaj
Prodamo del gradbenega zemljišča v Rovinju, v stanovanjskem naselju 1.300 metrov od morja in 1.800 metrov od centra.

 

1.035 m2

Zemljišče

 

1.3 km

Morje

 

150.000 €

Cena

 

145,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40517

Koda

Opis

Prodamo del gradbenega zemljišča v Rovinju, v stanovanjskem naselju 1.300 metrov od morja in 1.800 metrov od centra. Lastnik prodaja svoj delež, katerega površina je cca. 1035 kvadratnih metrov. Pred začetkom gradnje naj bi solastniki v sodelovanju z mestom del zemljišča namenili za cesto, nato pa zemljišče razdelili po lastniških deležih.

Na zemljišču je možno zgraditi objekt z največ 4 stanovanji, ki lahko obsegajo klet, pritličje, eno nadstropje in stanovanjsko mansardo. Koeficient gradljivosti je 30%, kar vam daje možnost kreativnosti in prilagajanja vašega prihodnjega projekta.

Ena izmed glavnih prednosti te lokacije je, da zemljišče meji na že urejeno in zgrajeno naselje. Soseska ima javno razsvetljavo, zgrajene ulice in celotno infrastrukturo vključno s kanalizacijo. To vam bo omogočilo enostavno povezavo z vsemi potrebnimi storitvami.

Središče Rovinja je oddaljeno le 1,8 km, kar pomeni, da boste imeli enostaven dostop do vseh trgovin, restavracij in zgodovinskih znamenitosti, ki jih ponuja to čudovito mesto. Plaža Punta Corrente je oddaljena le 1,3 km, kar vam bo dalo čudovito priložnost, da uživate v kristalno čistem morju in čudovitem obalnem območju.

Poleg tega je v bližini gozdni park Zlatni rt, idealen kraj za sprehode, rekreacijo in sprostitev v naravi. Dejavnosti na tem območju vključujejo kopanje na bližnjih plažah, obisk odličnih restavracij, raziskovanje znamenitih zgodovinskih znamenitosti, vodne športe, jahanje, nogomet in plavanje.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za naložbo v gradbeno zemljišče v Rovinju. S svojo idealno lokacijo in možnostjo gradnje vam to zemljišče nudi vse, kar potrebujete za gradnjo vašega doma ali stanovanjskega projekta. Za več informacij in dogovor za ogled nas kontaktirajte.

Foto galerija

slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
150.000 €
Cena
4.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
154.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto