loading...

Dve kmetijski parceli v Rovinju

Stanje Naprodaj
Predstavljamo vam edinstveno priložnost za nakup dveh sosednjih kmetijskih zemljišč v mirnem okolju Rovinja.

 

6.650 m2

Zemljišče

 

5 km

Morje

 

67.000 €

Cena

 

10,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40513

Koda

Opis

Predstavljamo vam edinstveno priložnost za nakup dveh sosednjih kmetijskih zemljišč v mirnem okolju Rovinja. Te parcele, ki obsegajo skupno približno 6.650 kvadratnih metrov, ponujajo slikovito zatočišče za prebivalce Rovinja, ki želijo postaviti svoj lasten oljčni nasad ali sadovnjak.

Na položnem zahodnem pobočju te parcele nudijo idealno okolje za gojenje uspešnega oljčnega nasada ali sadovnjaka. Veliko prostora in ugoden naklon ustvarjata odlične pogoje za negovanje vaših kmetijskih želja, kar vam omogoča, da sprejmete samooskrben način življenja v sozvočju z naravo.

Ta zemljišča so bila skrbno očiščena in predstavljajo neokrnjeno platno, na katerem se bo vaša vizija ukoreninila in razcvetela.

Dostop do nepremičnin je omogočen po makadamski cesti v dobrem stanju, ki omogoča udoben prevoz in omogoča enostavno premikanje na in z zemljišča.

Medtem ko uživate v tišini dežele, so bistvene dobrine in storitve na dosegu roke. Živahno mesto Rovinj je le 4 kilometre stran in ponuja bogato kulturno doživetje, sodobno udobje in živahno vzdušje. Potopite se v lokalno gastronomijo, raziščite očarljive ulice in se prepustite živahni energiji tega očarljivega mesta.

Stopite v stik z nami še danes, da izkoristite to priložnost in si zagotovite lastno zatočišče sredi slikovite pokrajine Rovinja.

Foto galerija

slika
Pogled iz vzhoda
slika
Pogled iz severa
slika
Pogled iz zahoda
slika
Pogled iz juga
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
67.000 €
Cena
2.010 €
Informativni znesek davka na promet 3%
69.010 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto