loading...

Zemljišče v okolici Motovuna

Stanje Naprodaj
Dobrodošli v osupljivi nepremičnini, ki se nahaja v očarljivi dolini Mirne v osrednji Istri.

 

1.965 m2

Zemljišče

 

31 km

Morje

 

300.000 €

Cena

 

153,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40509

Koda

Ključne lastnosti

  • Panoramska lokacija v bližini Motovuna
  • Zazidljivo zemljišče pribl. 800 m2
  • Zemljišče izven gradbenega območja 1.165 m2
  • Ob robu gradbenega območja
  • Oprtalj 13 km ▪ Pazin 19 km ▪ Grožnjan 20 km
 

Opis

Dobrodošli v osupljivi nepremičnini, ki se nahaja v očarljivi dolini Mirne v osrednji Istri. To obsežno stavbno zemljišče se razteza na 1965 m2 in se ponaša s čudovitim jugozahodnim pobočjem, ki omogoča panoramski pogled na okoliško zelenje in griče. Zemljišče je razdeljeno na dva dela: manjši del v velikosti 800 m2, ki je namenjen stanovanjski gradnji, in večji kmetijski del v izmeri 1165 m2.

Vrhunec te nepremičnine je natančno zasnovan projekt za luksuzno kamnito vilo, ki je predvidena v treh etažah. Vključuje brezčasen čar tradicionalne istrske arhitekture, ta vila se harmonično zlije s slikovito pokrajino, hkrati pa se drži sodobnih gradbenih standardov. Vila ponuja idealno zatočišče za 6-8 gostov, kar zagotavlja maksimalno udobje in razkošje. S svojo izjemno zasnovo se vila neopazno združuje s čudovitim naravnim okoljem.

Dostop do nepremičnine je omogočen po makadamski cesti ob severovzhodni meji. Velja pa omeniti, da le 50 metrov od zemljišča leži asfaltirana cesta, ki omogoča udobno povezavo z okolico.

Lokacija tega nepremičninskega bisera je res izjemna. Nahaja se na robu stavbnega območja in ponuja občutek osamljenosti in zasebnosti. Odsotnost zazidljivih zemljišč spredaj zagotavlja neoviran pogled na oljčne nasade, travnike in gozdove ter vas potopi v mir narave.

Najbližje mesto Motovun, ki ponuja očarljivo in zgodovinsko okolje, je le 5 kilometrov stran. Poleg tega so lahko dostopne osupljive plaže Novigrada, ki se nahajajo le 31 kilometrov od nepremičnine. Za navdušence na prostem je le 2 kilometra oddaljena znana kolesarska steza Parenzana, ki nudi odlično priložnost za umirjeno vožnjo po slikoviti pokrajini. Užitek je tudi raziskovanje kulturne in umetniške dediščine regije, saj je staro mestno jedro Oprtalj oddaljeno le 13 kilometrov, umetniško mesto Grožnjan pa le 20 kilometrov stran.

Življenje na tej čudoviti lokaciji omogoča prebivalcem dostop do obilice dejavnosti, vključno s kolesarjenjem, uživanjem v izvrstni gastronomiji regije in potopitvijo v bogato zgodovino in dediščino Istre.

Ne zamudite te redke priložnosti, da postanete lastnik koščka raja v srcu osrednje Istre. Sprejmite mir, razkošje in naravne lepote, ki vas čakajo v tej natančno načrtovani kamniti vili na prestižnem gradbenem zemljišču.

Obstoječe stanje

slika
Pogled iz zahoda
slika
Pogled iz severozahoda
slika
Zemljišče je idealno locirano na jugozahodnem pobočju.
slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Pogled iz severa
slika
Pogled iz severozahoda
slika
Ob severozahodni meji zemljišča poteka javna cesta.
slika 
slika 

3D Vizualizacija

slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika
Pritličje
slika 
slika
1. nadstropje
slika
Klet
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
300.000 €
Cena
9.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
309.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto