loading...

Zemljišče v bližini Motovuna

Stanje Naprodaj
Predstavljamo vam atraktivno gradbeno zemljišče s projektom za kamnito vilo v toskanskem stilu na vrhu jase z očarljivim pogledom na hribovito notranjost Istre.

 

6.846 m2

Zemljišče

 

21 km

Morje

 

360.000 €

Cena

 

52,50 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40496

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Motovuna
  • Poreč 19 km
  • Zemljišče 6.846 m2
 

Opis

Predstavljamo vam atraktivno gradbeno zemljišče s projektom za kamnito vilo v toskanskem stilu na vrhu jase z očarljivim pogledom na hribovito notranjost Istre.
 
Po projektu je predvidena gradnja luksuzne tradicionalne vile v dveh etažah, od katerih bo v pritličju prostorna dnevna soba, kuhinja z jedilnico, dve spalnici s kopalnico, pralnica in shramba, v prvem nadstropju pa bosta še dve spalnici s kopalnico in prostornimi terasami. V projekt je vključena tudi letna kuhinja, velik bazen in parkirišče za 4 avtomobile.
 
Zaradi velike površine zemljišča obstaja možnost gradnje več hiš, projekt pa je trenutno v postopku pridobivanja gradbenega dovoljenja.

Lokacija

Motovun │ 5 km
Morje │ Poreč 19 km
Šport in zabava │ Golf igrišče 48 km ▪ Termalno kopališče Istarske toplice 14 km ▪ Vodni park Istralandia 27 km ▪ Sprehajalno-kolesarska pot Parenzana 5 km
Promet │ Vstop na avtocesto Višnjan 11 km ▪ Letališče Pula 64 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 21 km

Foto galerija

slika 
slika
Pogled iz jugozahoda

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
360.000 €
Cena
10.800 €
Informativni znesek davka na promet 3%
370.800 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto