loading...

Veliko posestvo v Istri nedaleč od Bal

Stanje Naprodaj
Nedaleč od Bal se nahaja ta čudovita posest z 11 hektarji gozdnih površin in pašnikov. Večji del zemljišč je povezanih v eno celoto.

 

114.000 m2

Zemljišče

 

3 km

Morje

 

1.185.000 €

Cena

 

10,40 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40359

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirno in spokojno okolje
  • Plaža 3 km
  • Rovinj 10 km - Pula 23 km
 

Opis

Nedaleč od Bal se nahaja ta čudovita posest z 11 hektarji gozdnih površin in pašnikov. Večji del zemljišč je povezanih v eno celoto. Sama parcela se ponaša z različnimi naravnimi danostmi, vključno s pašniki in bujnimi gozdovi, posejanimi z avtohtonimi drevesi. Dostop do posesti je po makadamski cesti, ki poteka ob južni in jugovzhodni meji. Poleg tega je oddaljenost od asfaltirane ceste le 600 metrov, kar zagotavlja enostavno povezavo s širšo okolico.

Najbližje mesto Bale je oddaljeno le 3 kilometre in ponuja številne objekte in storitve. Za več storitev in zabave je živahno mesto Rovinj oddaljeno le 10 kilometrov.

Zaradi svoje velikosti in naravne lepote je odlična izbira za vaše različne kmetijske projekte. Sprejmite priložnost, da imate redek dragulj in oblikujte to državo v izjemno destinacijo, v kateri lahko vsi uživajo.

Lokacija

Istra predstavlja idealno kombinacijo kristalno čistega morja, gričev in dolin, igrivih rek in slapov, s soncem obsijanih vinogradov ter številnih zgodovinskih in kulturnih znamenitosti. Eden najlepših krajev v Istri je mestece Bale, ki leži na zahodni obali Istre in je znano po svoji bogati zgodovini, ozkih in tlakovanih ulicah, ki obdajajo srednjeveški grad, in osupljivi naravi.
Morje | Plaža 3 km
Storitve | Trgovina 4 km - Kavarna ali bar 4 km - Gostilna ali restavracija 3 km - Osnovna šola 4 km
Šport in zabava | Igrišče za mali nogomet 4 km - Košarkaško igrišče 4 km
Bližnja mesta | Rovinj 10 km - Pula 23 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 16 km - Letališče Pula 30 km
Zanimivosti | Ruševine srednjeveškega Dvigrada 21 km - Ornitološki park Palud 5 km

Foto galerija

slika
Pogled iz jugovzhoda
slika
Pogled iz zahoda
slika
Pogled iz jugozahoda

Priloge

prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.185.000 €
Cena
35.550 €
Informativni znesek davka na promet 3%
1.220.550 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto