loading...

Posestvo med Žminjem in Svetvinčentom

Stanje Naprodaj
Prodamo kombinirano zemljišče v skupni izmeri 72.561 m2. Zemljišče je dobre orientacije, na blagem južnem pobočju in ker se nahaja na samem robu zazidljivega območja, ni dovoljena gradnja na sosednjih zemljiščih v smeri juga in jugovzhoda.

 

72.561 m2

Zemljišče

 

20 km

Morje

 

603.000 €

Cena

 

8,00 €

Cena za m2

 

3%

Davek

 

40073

Koda

Ključne lastnosti

  • Perfektna lega za veliko posestvo
  • Zemljišče se nahaja tik ob meji zazidljivega območja
  • Idealno za eno večjo ali dve manjši hiši
 

Opis

Prodamo kombinirano zemljišče v skupni izmeri 72.561 m2. Zemljišče je dobre orientacije, na blagem južnem pobočju in ker se nahaja na samem robu zazidljivega območja, ni dovoljena gradnja na sosednjih zemljiščih v smeri juga in jugovzhoda. Severozahodni del zemljišča v izmeri 1.978 m2 je namenjen gradnji družinskih hiš in vil z bazeni.

Zemljišče se nahaja v bližini vseh pomembnih destinacij, zato je idealno za tiste, ki želijo raziskovati obalo in notranjost Istre.

Kombinacija stavbnega zemljišča in pripadajočega kmetijskega zemljišča ponuja možnost izgradnje lastne kmetije z biološko pridelavo hrane ali konjeniške kmetije s počitniško hišo. To je priložnost za vse, ki cenite pristnost osrednje Istre.

Lokacija

Istra je znana po svojih vinogradih in oljčnih nasadih, fotogeničnih srednjeveških mestecih na pečinah, osupljivi pokrajini in rustikalnem, domačem vzdušju, ki jo delajo idealen kraj za življenje! V samem središču Istre, obdan z nežnim zelenjem in bogatimi rodovitnimi polji, se nahaja Žminj, središče trgovine in obrti, znan po bližnji jami Feštinsko kraljevstvo, konobah z izvirno istrsko kuhinjo in proizvodnjo tradicionalnih istrskih testenin. Mirna lokacija sredi zelene pokrajine nedaleč od Žminja, kjer se nahaja zemljišče, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje | Limski zaliv 13 km - Rovinj 20 km
Storitve | Trgovina 2 km - Kavarna ali bar 2 km - Gostilna ali restavracija 2 km - Osnovna šola 3 km - Vrtec 3 km
Šport in zabava | Adrenalinski park Glavani 16 km
Bližnja mesta | Kanfanar 3 km - Svetvinčenat 4 km - Rovinj 20 km - Pula 35 km
Promet | Vstop na avtocesto Žminj 4 km - Letališče Pula 33 km
Zanimivosti | Ruševine srednjeveškega Dvigrada 7 km - Jama Feštinsko kraljevstvo 8 km

Foto galerija

slika
Pogled iz juga
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika
Pogled iz vzhoda
slika
Pogled iz severovzhoda
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
603.000 €
Cena
18.090 €
Informativni znesek davka na promet 3%
621.090 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto