loading...

Restavracija v centru Rovinja

Stanje Naprodaj
Ta rustikalno urejena restavracija površine 66,67 m2, se nahaja v kleti in pritličju zgodovinske kamnite hiše v centru Rovinja.

 

67 m2

m2

 

200 m

Morje

 

1800

Leto izgradnje

 

450.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

30025

Koda

Ključne lastnosti

  • Tradicionalno urejena restavracija v pritličju kamnite hiše
  • Odlično opremljena kuhinja z vgradnimi aparati
  • Notranjost je dobro predstavljena
  • Iskana lega v središču Rovinja
  • Zelo prometna ulica v starem mestnem jedru
  • Plaža Baluota 200 m
 

Opis

Ta rustikalno urejena restavracija površine 66,67 m2, se nahaja v kleti in pritličju zgodovinske kamnite hiše v centru Rovinja. Hiša je bila zgrajena v poznem srednjem veku in restavracija je temeljito renovirana leta 2013.

Lokacija

Istra predstavlja idealno kombinacijo kristalno čistega morja, gričev in dolin, igrivih rek in slapov, s soncem obsijanih vinogradov ter številnih zgodovinskih in kulturnih znamenitosti. Eno najbolj znanih mest na istrskem polotoku je zagotovo slikoviti Rovinj, ki ga zaznamujejo tesno stisnjene hiše in ozke ulice v starem mestnem jedru, čudovite plaže in bogata gastronomska ponudba! S kamnom tlakovana uličica v starem delu Rovinja, kjer se nahaja poslovni prostor, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje | Plaža Baluota 200 m
Storitve | Trgovina 300 m - Kavarna ali bar 200 m - Gostilna ali restavracija 280 m - Osnovna šola 500 m - Vrtec 800 m - Dom zdravja 850 m - Farmacija 450 m - Marina 450 m
Šport in zabava | Nogometno igrišče 2,2 km - Košarkaško igrišče 2,5 km - Javni bazen 3,5 km - Gozdni park Zlatni rt 3 km
Bližnja mesta | Pula 39 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 17 km - Letališče Pula 40 km
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

prilog
prilog
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
450.000 €
Cena
13.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
463.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto