loading...
PANORAMSKI POGLED

Nova vila v osrčju osrednje Istre

Stanje Dodano pred dvema tednoma
Nahaja se na impresivni lokaciji v srcu Istre, med Motovunom in Buzetom, ta nova vila s tremi spalnicami in tremi kopalnicami nudi očarljiv razgled na gozdove in zelene griče.

 

177 m2

Hiša

 

3.385 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

2.000.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20846

Koda

Ključne lastnosti

  • Panoramska lokacija v bližini Motovuna
  • 3 Spalnice | 3 Kopalnice
  • Bazen | 60,00 m2
  • Zemljišče 3.385 kvadratnih metrov
  • Kategorizacija: 4 Zvezdice.
  • Talno ogrevanje in hlajenje s toplotno črpalko
 

Opis

Nahaja se na impresivni lokaciji v srcu Istre, med Motovunom in Buzetom, ta nova vila s tremi spalnicami in tremi kopalnicami nudi očarljiv razgled na gozdove in zelene griče. Z veliko parcelo velikosti skoraj 3.500 m2, urejeno v minimalističnem slogu, ki zahteva zelo malo vzdrževanja, ta vila nudi miren in eleganten življenjski prostor.

Razporejena na dveh ravneh, pritličju in prvem nadstropju, vila ponuja prostoren dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, eno spalnico in kopalnico v pritličju. Dnevni prostor izžareva sodoben minimalizem, s poudarkom na velikih oknih in balkonskih vratih, ki ponujajo prelep razgled. Na južnem delu pritličja se nahaja telovadnica s fantastičnim razgledom na zeleno pokrajino. Elegantno belo stopnišče vodi na prvo nadstropje, kjer se nahajata še dve spalnici, vsaka s svojo kopalnico.

Sprednji del vile ima prostorno teraso opremljeno s sončnimi ležalniki in solarnim tušem, medtem ko je na robu terase bazen z vodno masažno klopjo. Na dvorišču je tudi terasa s masažno kadjo, zunanja jedilnica pod nadstreškom in terasa s otroškim igriščem, ki ponuja različne možnosti za sprostitev in zabavo.

Eden glavnih prednosti življenja na tej lokaciji je bogata gastronomska ponudba, znana po lokalnih tartufih, kot tudi bližina termalnega zdravilišča Istarske Toplice in številnih pohodniških in kolesarskih poti. Bivanje v tej vili ponuja nepozabno izkušnjo zaradi osupljivega razgleda na zelene griče, kar jo naredi idealno izbiro za kupce, ki cenijo vrhunsko lokacijo brez kompromisov.

Zunanjost

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

Vhod v vilo je v pritličju. V tem nadstropju s 131,30 m2 se nahajajo dnevna soba, kuhinja z jedilnico, ena spalnica, ena kopalnica, hodnik, stopnišče in fitnes.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

V tej etaži s 45,62 m2 so dve spalnici s kopalnico, ena nadkrita terasa in hodnik.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Terasa

slika 
slika 
slika 

Igralnica

slika 

Priloge

Kopija katastrskega načrta
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
2.000.000 €
Cena
60.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
2.060.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto