loading...

Rovinj, prenovljena kamnita hiša

Stanje PRODANO
Ta okusno prenovljena kamnita hiša blizu Rovinja je ohranila svoj prvotni čar in značaj, obenem pa je prilagojena sodobnim standardom.

 

96 m2

Hiša

 

186 m2

Zemljišče

 

1

Spalnica

 

340.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20839

Koda

Ključne lastnosti

  • Hiša s tradicionalnim šarmom
  • Mirna vas na območju Rovinja
  • Pritličje + 1. nadstropje
  • 1 Spalnica | 2 Kopalnice | 2 Postelje
  • Temeljito obnovljeno 2024
  • Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Ta okusno prenovljena kamnita hiša blizu Rovinja je ohranila svoj prvotni čar in značaj, obenem pa je prilagojena sodobnim standardom. Z eno spalnico in dvema kopalnicama je idealna kot koča za majhno družino, ki si želi avtentične izkušnje bivanja v kamniti hiši med raziskovanjem okolice Rovinja, Bala in drugih sosednjih mest.

Od zunaj je hiša nekoliko prenovljena, poudarjajoč naravno lepoto kamnitih sten obogatenih s patino, kar ji daje močan in zgodovinski videz. Notranjost sledi preprostemu, toplemu dekorativnemu slogu z poudarkom na lesu in kamnu. Pritličje je zasnovano kot odprt prostor s povezano dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, medtem ko je kopalnica v ločeni sobi. Ploščice s tradicionalnim vzorcem se raztezajo po celotnem pritličju, popolnoma se ujemajoč s kamnitimi stenami in lesenimi elementi.

Dvojna stopnišča vodijo na zgornje nadstropje, pri čemer je spodnji del izdelan iz masivnih starih kamnitih stopnic, zgornji del pa je moderno oblikovan iz hrastovih stopnic. Prvo nadstropje ponuja spalnico in dodatno kopalnico, z debelimi rustikalnimi lesnimi tlemi, ki dopolnjujejo kamnite stene in stare lesene tramove na stropu.

Izhod iz dnevne sobe vodi na pokrito teraso na zahodni strani hiše, ki nudi odlično zaščito pred soncem in dežjem ter dovolj prostora za celotno družino. Posebna atrakcija na terasi je lep kamin iz masivnega kamna z velikim odprtinam za peko na žaru.

Preostali del dvorišča je preprosto urejen z travnikom in potjo iz kamnitih plošč, obdan s tradicionalnim kamnitim suhim zidom.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
340.000 €
Cena
10.200 €
Informativni znesek davka na promet 3%
350.200 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto