loading...

Rovinj, luksuzna hiša z dvema apartmajema

Stanje Dodano pred dvema mesecema
Ta impresivna hiša je zasnovana kot ekskluzivna rezidenca za dve družini, ki jima nudi obilen skupen prostor za druženje in zabavo.

 

550 m2

Hiša

 

1.719 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

1.250.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20838

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna vas na območju Rovinja
  • 4 Spalnice | 3 Kopalnice | 1 Stranišče | 8 Postelj
  • Pogled na morje
  • Zemljišče 1.719 kvadratnih metrov
  • Vinska klet
  • Popolnoma opremljeno za oddajanje.
 

Opis

Ta impresivna hiša je zasnovana kot ekskluzivna rezidenca za dve družini, ki jima nudi obilen skupen prostor za druženje in zabavo. Nahaja se v podeželskem okolju nedaleč od Rovinja, ta hiša ponuja obilico notranjega in zunanjega prostora, popolno opremo in kakovostno pohištvo.

Zgrajena leta 2005, se ta hiša izstopa po svojih velikih sobah, kakovostni gradnji in sodobnem pohištvu. Stoji na parceli več kot 1.700 kvadratnih metrov, večinoma pokriti s travo in bujnim zelenjem. Na jugozahodnem delu dvorišča je 32 m2 velik bazen s sončno teraso, ob katerem je nadstrešek s poletno kuhinjo.

Hiša sestoji iz dveh stanovanj; večje stanovanje s tremi spalnicami in dvema kopalnicama se nahaja na prvem nadstropju, medtem ko je manjše stanovanje s eno spalnico in eno kopalnico v pritličju. Pritličje vključuje tudi kurilnico, pralnico, shrambo, dve garaži in veliko sobo za druženje, opremljeno s impresivnim kaminom, biljardno mizo, popolnoma opremljeno kuhinjo in jedilnico.

V zadnjih letih je bila hiša oddajana in postala priljubljena izbira za več družin, ki si želijo preživeti počitnice skupaj v mirni vasici blizu Rovinja.

Zunanjost

slika
Pogled iz zahoda
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika
Pogled iz juga
slika
Bazen | 32 m2
slika
Letna kuhinja | 30 m2
slika 

Pritličje

V tem nadstropju s 275,00 m2 se nahajajo enosobni apartma, ena nadkrita terasa, stranišče, hodnik, 2x garaža, kotlovnica, vinska klet in klet.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

V tej etaži s 275,00 m2 so lastniško stanovanje, dve spalnici, ena spalnica s kopalnico, dve nadkriti terasi, hodnik in shramba.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.250.000 €
Cena
37.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
1.287.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto