loading...

Poreč, bogato opremljena počitniška vila

Stanje Dodano pred dvema mesecema
Luksuzna počitniška vila s štirimi spalnicami se nahaja v mirnem, zelenem okolju v zaledju Poreča, na hribu, ki ponuja čudovit razgled na jug.

 

266 m2

Hiša

 

1.159 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

980.000 €

Cena

 

A+

E. Izkaznica

 

20837

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna vas na območju Svetega Lovreča
  • Plaža 15 km
  • 4 Spalnice | 4 Kopalnice | 1 Stranišče | 8 Postelj
  • Zemljišče 1.159 kvadratnih metrov
  • Bazen - 44,39 m2
  • Kategorizacija: 4 Zvezdice.
 

Opis

Luksuzna počitniška vila s štirimi spalnicami se nahaja v mirnem, zelenem okolju v zaledju Poreča, na hribu, ki ponuja čudovit razgled na jug. Ta izjemna rezidenca ponuja vse, kar je potrebno za udobno bivanje večje družine in je idealna kot izhodišče za raziskovanje bližnjega Poreča ali Rovinja. V sosednjih vaseh so znane gostilne, ljubitelji kolesarjenja in teka pa bodo uživali v bogati mreži poljskih cest in cest, ki obkrožajo ta del Istre.

S štirimi prostornimi spalnicami in prav toliko kopalnicami je ta vila popolno poletno zatočišče za dve družini ali skupino prijateljev. Za osvežitev v vročih dneh lahko gostje uživajo na eni od dveh pokritih teras ali se sprostijo v bazenu. Prostran vrt ponuja zeleno oazo za otroško igro na negovani zelenici ali v senci velikega drevesa. Za tiste, ki si želite mirnejših počitnic, so na voljo ležalniki ob bazenu in zunanja masažna kad.

Notranjost vile je zračna in svetla, moderno urejena v nevtralnih tonih in se razprostira na dveh nivojih. Tri spalnice se nahajajo v zgornjem nadstropju, medtem ko se ena nahaja v pritličju skupaj z bivalnimi in pomožnimi prostori. Tehnično je vila opremljena s številnimi sodobnimi elementi, kot so talno ogrevanje s toplotno črpalko, klimatske naprave, sončni kolektorji, alu mizarstvo, TV v vseh sobah, video nadzor, tla obložena z vrhunskim parketom in ploščicami.

Zunanjost

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Bazen

slika 
slika 
slika 

Nadkrita terasa

slika 
slika 
slika 

Pritličje

V tem nadstropju s 143,69 m2 se nahajajo dnevna soba s kuhinjo in jedilnico 63,85 m2, spalnica s kopalnico in garderobo, tri nadkrite terase, stranišče, hodnik, nadkrit vhod, kotlovnica in 2x klet.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

V tej etaži s 121,58 m2 so tri spalnice s kopalnico in garderobami, 4x terasa, hodnik in stopnišče.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Situacija
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
784.000 €
Neto cena
196.000 €
DDV 25%
980.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto