loading...

Očarljivo staro posestvo v bližini Motovuna

Stanje Dodano pred dvema mesecema
Na panoramski lokaciji nad reko Mirno, v mirnem podeželskem okolju, se prodaja stara kamnita hiša s fantastičnim pogledom na slikoviti Motovun.

 

120 m2

Hiša

 

1.367 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

261.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20833

Koda

Ključne lastnosti

  • Čudovit položaj v ruralni Istri
  • Mirna lega v okolici Motovuna
  • Zemljišče 1.367 kvadratnih metrov
  • Glavna hiša - pribl. 120,00 m2
  • Hlev - pribl. 20,00 m2
  • Poreč 22 km
 

Opis

Na panoramski lokaciji nad reko Mirno, v mirnem podeželskem okolju, se prodaja stara kamnita hiša s fantastičnim pogledom na slikoviti Motovun. Ta posest se razteza na skoraj 1.400 m2 zemljišča in vključuje glavno hišo z dvema nadstropjema, vsako po 60 m2 površine, in kamniti hlev v velikosti približno 20 m2.

Ljubitelji osrednje Istre pogosto iščejo dve ključni lastnosti – neskončen pogled na hribe in tišino podeželja, in ta čudovita nepremičnina ponuja prav to! Ne glede na to, ali sanjate o prenovi stare kamnite hiše ali zgradite sodobno rezidenco, ta lokacija ponuja najboljše, kar je na trgu.

Celotna nepremičnina se nahaja znotraj gradbenega območja, kar pomeni, da je možno obstoječe objekte nadgraditi ali po potrebi zamenjati. Dovoljena je tudi gradnja bazena. Z vidika infrastrukture vas ta nepremičnina ne bo presenetila; opremljena je s priključki za vodo in elektriko, do nje vodi asfaltirana cesta.

Predstavljati si idilično kamnito hišo na tej čarobni lokaciji ni težko, zato vas vabimo, da nas kontaktirate, če želite osebno izkusiti spektakularne ugodnosti, ki jih ponuja ta posebna lokacija.

Zunanjost

slika
Pogled iz zahoda
slika 
slika
Severozahodna fasada
slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika
Jugozahodna fasada

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Situacija
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
261.000 €
Cena
7.830 €
Informativni znesek davka na promet 3%
268.830 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto