loading...

Podeželsko posestvo v osrednji Istri

Stanje Dodano pred tremi meseci
Stoletna posest, obdana s starimi kamnitimi hišami in ozkimi vaškimi ulicami, se nahaja v osrednji Istri, nedaleč od Žminja, srednjeveškega mesta, znanega po trgovini in obrti ter bogati turistični ponudbi.

 

305 m2

Hiša

 

354 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

200.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20829

Koda

Ključne lastnosti

  • Stoletje staro posestvo z veliko značaja
  • Krotka vasica obdana z zelenjem
  • Pazin 15 km - Rovinj 26 km
  • Pristen vaški ambient
  • Glavna hiša | 2 Spalnice - 1 Kopalnica - 3 Etaže - 227,62 m2
  • Pomožni objekt | 2 Etaže - pribl. 56,00 m2
 

Opis

Stoletna posest, obdana s starimi kamnitimi hišami in ozkimi vaškimi ulicami, se nahaja v osrednji Istri, nedaleč od Žminja, srednjeveškega mesta, znanega po trgovini in obrti ter bogati turistični ponudbi. Mirne, slikovite vasice v okolici Žminja ponujajo mir, zelenje in tišino, kar privablja vse več gostov, željnih oddiha v pristnem okolju. To stoletje staro posestvo ponuja prav to, priložnost, da tem starim hišam vdahnete novo življenje in jih rešite pred pozabo. V sklopu posestva je več kamnitih objektov, med katerimi najbolj izstopa stanovanjska hiša v treh nadstropjih in 227 m2 površine. V pritličju hiše je vinska klet in dve konobi, v nadstropjih pa apartma z dvema spalnicama. Na voljo je nekoliko manjši pomožni objekt, ki ima v dveh etažah cca. 56 m2, služi pa kot garaža in shramba za pridelke. Nepremičnina se razprostira na ograjenem zemljišču velikosti 354 m2, v neposredni bližini pa je tudi možnost nakupa različnih gradbenih in kmetijskih parcel.

Bivanje ali dopust v prenovljeni kamniti hiši je edinstveno doživetje, ki nas povezuje z zgodovino in tradicijo, in prav to iščejo zahtevni gostje iz mestnih okolij. Posestvo poleg zgodovinskega konteksta ponuja tudi mir vaškega življenja in odlično povezavo do bližnjega Rovinja ali Pule, ki ponujata številne vsebine in zanimivosti. Omenimo še, da je ta lokacija odlična za izlete v naravo, bodisi peš ali s kolesom po poteh, ki vodijo skozi gozdove in polja.

Pogled iz zraka

slika 
slika 

Glavna hiša

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika 

Pomožni objekt

slika 
slika 
slika 

Priloge

Pritličje
kompas
prilog
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
200.000 €
Cena
6.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
206.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto