loading...

Hiša z bazenom v okolici Marčane

Stanje Nedavno dodano
Stara kamnita hiša v slikoviti vasici na vzhodni obali Istre, blizu Marčane, je bila pred nekaj leti temeljito prenovljena, novi lastniki pa so ji takrat dali povsem edinstven videz, poln domiselnih detajlov.

 

114 m2

Hiša

 

156 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

379.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20814

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega nedaleč od Marčane
  • Plaža 3 km
  • 3 Spalnice | 2 Kopalnice | 6 Postelj
  • Obnovljeno v obdobju 2013 - 2023
  • Bazen | 14,00 m2
  • Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Stara kamnita hiša v slikoviti vasici na vzhodni obali Istre, blizu Marčane, je bila pred nekaj leti temeljito prenovljena, novi lastniki pa so ji takrat dali povsem edinstven videz, poln domiselnih detajlov. Gre za hišo, ki je polna slikovitih barv, zanimivih kosov pohištva in številnih artefaktov, ki so tu dobili nov namen. Pri nas skorajda ne boste našli trendovskega kosa pohištva, kakršnega danes prodajajo v trgovskih centrih, lastniki pa so obnovili staro pohištvo iz različnih obdobij in vse skupaj začinili z živimi barvami, značilnimi za hiše po vsem Sredozemlju.

Razporeditev hiše je logična in funkcionalna, tako da je v pritličju dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, nadstropja pa so rezervirana za spalnice. V prvem nadstropju sta dve udobni spalnici z zakonsko posteljo in ena kopalnica, mansarda pa je zgodba zase. To nadstropje je nastalo s spojitvijo mansarde in drugega nadstropja, odstranili smo vse predelne stene, rezultat pa je velik, svetel prostor z visokim stropom in vidno strešno konstrukcijo. V osrednjem delu sobe sta postavljeni dve stilski postelji, med katerima je sedežna garnitura, tik ob stopnišču pa stranišče, kopalna kad in originalna kopalniška omarica z ogledalom.

Zunanja površina je urejena enako kreativno in čeprav nima veliko kvadratnih metrov, ponuja vse, kar potrebujete za sprostitev in bivanje na prostem. Bazen, terasa z ležalniki in gazebo ležišče se nahajajo na sončnem, jugovzhodnem delu dvorišča, na nasprotni strani pa je jedilna miza. Bujna vegetacija, posajena ob sami meji, varuje pred pogledi in ponuja prijeten pogled na zelenje.

Redko imamo priložnost videti hišo, okrašeno s toliko pozornosti in kreativnosti – tukaj je vse podrejeno ideji, da se potopite v svet domišljije, pozabite na vsakdan in uživate na počitnicah. Vzhodno Istro krasi ohranjena obala in naravne plaže, ki so oddaljene le tri kilometre, zato hišo priporočamo kreativcem in ljubiteljem narave.

Zunanjost

slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika
Bazen | 14 m2
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

2. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
379.000 €
Cena
11.370 €
Informativni znesek davka na promet 3%
390.370 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto