loading...

Nova hiša v okolici Barbana

Stanje Nedavno dodano
Moderno opremljena hiša je ohranila zunanje konture tradicionalne istrske hiše, notranjost pa je v celoti prilagojena turističnemu najemu, kar pomeni, da ima tri spalnice, od katerih sta dve v prvem nadstropju, tretja spalnica pa se nahaja na pritličje skupaj z dnevno sobo.

 

160 m2

Hiša

 

654 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

600.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20807

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Barbana
  • Svetvinčenat 7 km - Rovinj 30 km - Pula 30 km
  • 3 Spalnice | 3 Kopalnice | 6 Postelj | 4 Dodatne postelje
  • Ogrevan bazen
  • Kategorizacija: 4 Zvezdice.
  • Zgrajena 2020
 

Opis

Moderno opremljena hiša je ohranila zunanje konture tradicionalne istrske hiše, notranjost pa je v celoti prilagojena turističnemu najemu, kar pomeni, da ima tri spalnice, od katerih sta dve v prvem nadstropju, tretja spalnica pa se nahaja na pritličje skupaj z dnevno sobo. Vsaka spalnica je opremljena s svojo kopalnico, vse pa so odete v nevtralne tople odtenke.

Hiša je zgrajena na severnem delu zemljišča, tako da bi lahko večji del dvorišča namenili glavni funkciji te hiše, to je sprostitev in zabava ob bazenu. Pravokotni bazen je obložen s Pebble Tec, ob njem pa je pomožni objekt z letno kuhinjo in tehničnim prostorom. Da bi zmanjšali porabo energije in negativne vplive na okolje, so na streho pomožnega objekta postavili fotovoltaične panele. Velika sončna terasa se nahaja med hišo, gospodarskim poslopjem in manjšo zelenico ter je opremljena z ležalniki in solarno prho. Sedaj visoka zelena živa meja je učinkovita zavesa proti cestišču, tako da se kopalci počutijo popolnoma varne in skrite pred pogledi mimoidočih.

Preostali del dvorišča je razdeljen na dve coni - otroško igrišče v severozahodnem delu in parkirišče za več avtomobilov v vzhodnem delu zemljišča.

Hiša ponuja bogat paket vsebin, ki so ga vajeni današnji gostje, ki vključuje vso opremo in pohištvo, tako da bodočemu lastniku sploh ni treba skrbeti za opremljanje, temveč le za redno vzdrževanje in čiščenje.

Zunanjost

slika
Južna fasada
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika 
slika
Bazen | 32 m2
slika
Letna kuhinja | 40 m2
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Nadkrita terasa | 25 m2

slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Idejni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Idejni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
600.000 €
Cena
18.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
618.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto