loading...
PRAVA MERA RAZKOŠJA

Višnjan, luksuzna kamnita vila

Stanje Naprodaj
V osrčju pravljične Istre, na mestu podeželskega posestva iz 19. stoletja, obdana z blagimi istrskimi griči, se nahaja ta luksuzna kamnita vila z bazenom.

 

274 m2

Hiša

 

1.226 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

Pokličite za ceno

Cena

 

B

E. Izkaznica

 

20804

Koda

Ključne lastnosti

  • Bazen - 55,00 m2
  • Pogled na hribe
  • Sredozemska zelišča
  • Prelivni bazen 55,00 m2
  • Popolnoma opremljeno za oddajanje.
  • Hidromasažna kopel
  • Kategorizacija: 4 Zvezdice.
  • Podeželsko okolje v bližini Višnjana
 

Opis

V osrčju pravljične Istre, na mestu podeželskega posestva iz 19. stoletja, obdana z blagimi istrskimi griči, se nahaja ta luksuzna kamnita vila z bazenom. Nastala je s skrbno rekonstrukcijo z veliko premisleka in ljubezni. Odmerjena harmonija moderne dekoracije in tradicionalnega istrskega načina življenja, začinjenega z razkošjem, bo pravo uživanje in počitek za vsakega gosta.

Pri rekonstrukciji vile je bila velika pozornost namenjena najmanjšim detajlom, ki so bili skrbno premišljeni in oblikovani. Posebna pozornost je bila namenjena uporabi originalnih materialov, tako da je večina tal pokrita s starimi kamnitimi ploščami, ki so bile posebej obdelane in na novo vgrajene, medtem ko so tla v spalnicah prekrita s slavonskim hrastom v dolžini do 4 m.

Okolje popolnoma dopolnjuje sredozemski značaj te vile. Obogatena je z zelišči (rožmarin, žajbelj in meta), katerih vonji prevladujejo v zadnjem delu, medtem ko je v sprednjem delu vrta zasajenih šest oljk, starih okoli 250 let, za čudovito zelenico pa redno skrbi ekipa strokovnjakov.

Bazen s površino 55 kvadratnih metrov je obložen z najfinejšim španskim steklenim mozaikom, ki pod sončnimi žarki uprizarja pravo malo svetlobno predstavo. In po kopanju v slani vodi bazena se sproščeno vzdušje nadaljuje na kamniti ploščadi za sončenje, ki dopolnjuje čudovito svetlobno predstavo.

Vila se nahaja v zahodnem delu osrednje Istre, nedaleč od Višnjana. Prav zaradi svoje lege je marsikatero vsebino mogoče doseči dobesedno v 15-20 minutah vožnje z avtom.

Zunanjost

slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika
Bazen | 55 m2
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto