loading...
STARA JE SAMO 100 LET

Stara vila v zaledju Rovinja

Stanje PRODANO
Ta italijanska vila, zgrajena verjetno sredi dvajsetih let prejšnjega stoletja, je do druge svetovne vojne služila kot rezidenca policijskega načelnika, po njej pa so v hiši živele lokalne družine do pred približno 10 leti, ko je bila opuščena.

 

230 m2

Hiša

 

1.028 m2

Zemljišče

 

1925

Leto izgradnje

 

330.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20798

Koda

Ključne lastnosti

  • Blizu Rovinja in Bal
  • Zgrajena pribl. 1925
  • Pritličje + 1. nadstropje + Nizko podstrešje
  • Visoki stropi in svetla notranjost
  • Zanemarjen vrt z lepimi velikimi drevesi
  • Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Ta italijanska vila, zgrajena verjetno sredi dvajsetih let prejšnjega stoletja, je do druge svetovne vojne služila kot rezidenca policijskega načelnika, po njej pa so v hiši živele lokalne družine do pred približno 10 leti, ko je bila opuščena. Notranjost vile je nenavadno svetla in obsežna, zahvaljujoč velikim oknom in visokim stropom - višina je približno 3 metre. V pritličju so štiri sobe, kopalnica in osrednji hodnik, ki se nadaljuje na stopnišče. Zgoraj nas pričaka kar pet velikih prostorov.

Ob hiši je zanemarjen vrt, na katerem prevladujejo različna velika drevesa - palme, oljke, cedre in lovor. Vrt je z vseh strani obdan z visoko zeleno živo mejo, tako da imate občutek, da se vila nahaja na majhni jasi sredi gozda. Z malo domišljije in truda je ta vrt lahko videti fantastično – prostora je več kot dovolj za morebiten bazen ali druge športne objekte.

Na zadnjem vrtu je razpadajoča kamnita hiša s površino 30 kvadratnih metrov in cisterno. V tem delu vrta je možno urediti parkirišče za več avtomobilov v senci stare ladonje.

Zanimiva vila z velikim vrtom je neodkrit potencial, saj jo je mogoče zelo učinkovito spremeniti v vilo z bazenom, majhen hotel ali morda dediščinsko restavracijo. Ne glede na idejo in usodo, ki čaka to vilo, že zaradi bližine Rovinja in Bal ter zgodovinskega konteksta ponuja edinstveno kombinacijo lastnosti, zaradi česar je primerna tako za zasebne kot poslovne namene.
slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika
Pod betonsko ploščo je vkopan rezervoar za deževnico.

Pomožni objekt

slika 
slika 
slika
V zemljiški knjigi je vpisan pomožni objekt v izmeri 30 kvadratnih metrov.
slika 
slika 
slika
Glavni vhod

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika
Stopnišče je bilo prenovljeno v 80. letih prejšnjega stoletja.
slika
Višina nadstropja je tri metre, zaradi česar je hiša videti zelo prostorna in svetla.
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
330.000 €
Cena
9.900 €
Informativni znesek davka na promet 3%
339.900 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto