loading...
Pogled na modrino

Vzhodna Istra, moderna vila z razgledom

Stanje Naprodaj
Novozgrajeno vilo na vzhodni obali Istre odlikuje moderen dizajn z velikimi odprtinami, minimalističnim vrtom s sušno odpornimi rastlinami, dvema ogromnima pokritima terasama, tremi spalnicami in bazenom s panoramskim pogledom na Kvarnerski zaliv.

 

420 m2

Hiša

 

1.545 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

699.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20784

Koda

Ključne lastnosti

  • Vila │ 3 Spalnice - 3 Kopalnice - 2 Etaže
  • Klimatizacija
  • Bazen │ 36,00 m2
  • Pogled na morje
  • Skimmer bazen 36,00 m2
  • Panoramska lokacija v bližini Labina
 

Opis

Novozgrajeno vilo na vzhodni obali Istre odlikuje moderen dizajn z velikimi odprtinami, minimalističnim vrtom s sušno odpornimi rastlinami, dvema ogromnima pokritima terasama, tremi spalnicami in bazenom s panoramskim pogledom na Kvarnerski zaliv. Uživanje v pogledu na morje je glavna prednost te moderne vile - zahvaljujoč velikim balkonskim vratom in oknom iz vseh pomembnih prostorov lahko uživate v fantastičnem pogledu na modrino.

S tremi spalnicami je vila namenjena zagotavljanju maksimalnega udobja večji družini, ki ima predvsem rada moderen dizajn z veliko naravne svetlobe. Dve veliki pokriti terasi zagotavljata popolno zaščito pred soncem, tako da lahko tukaj vsak uživa v bazenu in pogledu na morje brez strahu pred škodljivim sevanjem.

Če si zaželite spremembe okolice in kopanja v morju, vas do najbližje plaže čaka kratka 5-minutna vožnja, prav toliko pa sta tudi najbližja restavracija in bar. Večji mesti na zahodni obali - Rovinj in Pulj sta oddaljeni približno 40 minut vožnje, najbližji Labin pa je oddaljen približno 10 minut vožnje.

Okolica vile je urejena na način, ki zahteva minimalno vzdrževanje - večina terena je posuta s prodom, skozi katerega si utirajo pot sušno odporne rastline, kot so sivka, agava in rožmarin! Na južnem delu dvorišča je zgrajena letna kuhinja, kjer lahko uživate v čarih mesa ali rib na žaru!

Prav posebna vila na vzhodni obali ponuja razgled, ki si ga boste zapomnili, in če ste tudi vi ljubitelji sodobne arhitekture, nas pokličite in se dogovorite za ogled v prihodnjih dneh.

Zunanjost

slika 
slika 
slika 
slika
Zahodna fasada
slika
Bazen | 36 m2
slika 
slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Severna fasada
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

V prvem nadstropju so tri spalnice z lastnimi kopalnicami in pokrita terasa.

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
699.000 €
Cena
20.970 €
Informativni znesek davka na promet 3%
719.970 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto