loading...
Popoln za dve družini

Obnovljena kamnita hiša v okolici Barbana

Stanje Naprodaj
Pred kratkim prenovljena in razširjena kamnita hiša z dvema apartmajema, bazenom, dvoriščem in garažo se nahaja v tipični majhni vasici v bližini Barbana na vzhodni obali Istre.

 

324 m2

Hiša

 

605 m2

Zemljišče

 

6

Spalnice

 

350.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20782

Koda

Ključne lastnosti

  • 6 Spalnic │ 3 Kopalnice │ 12 Postelj
  • Temeljito obnovljeno 2019
  • Vso pohištvo je vključeno v ceno
  • Peč na pelete 14 kW
  • Skimmer bazen 28,00 m2
  • Rovinj 30 km - Pula 32 km
 

Opis

Pred kratkim prenovljena in razširjena kamnita hiša z dvema apartmajema, bazenom, dvoriščem in garažo se nahaja v tipični majhni vasici v bližini Barbana na vzhodni obali Istre. Hiša se nahaja v stranski, mirni ulici, ki je asfaltirana in odlično povezuje hišo z bližnjimi kraji - Rovinjem in Pulom, ki sta oddaljena približno 30 km. Adrenalinski park Glavani se nahaja le nekaj minut vožnje od hiše, plaža v čudoviti naravi Raškega zaliva pa je oddaljena 16 km.

Večje stanovanje s štirimi spalnicami in dvema kopalnicama je idealno za večjo družino, saj zaseda pritličje in prvo nadstropje, medtem ko se dvosobno stanovanje nahaja v mansardi. Večje stanovanje je v celoti urejeno, opremljeno, vgrajena je peč na pelete z razvodom toplega zraka in je vseljivo.

V mansardno stanovanje se dostopa po notranjem stopnišču iz spodnjega stanovanja, obstaja pa tudi ločen vhod po zunanjem stopnišču, ki je zagotovljen, če se zgornje stanovanje oddaja gostom. V mansardnem stanovanju so izvedene vse inštalacije (voda, elektrika), zmontirana okna in polkna, stene ometane in izdelane talne glazure, tako da je ostalo še pleskanje sten, polaganje tlakov, namestitev svetil, sanitarne opreme in pohištva. .

Prednje, zahodno, dvorišče je opremljeno z bazenom in prostorom za sončenje in je namenjeno predvsem kopanju in sončenju. Bazen se nahaja tik ob visokem zidu, ki ga ščiti pred pogledom, ob njem pa je prostor za sončenje z ležalniki, preostali prostor na dvorišču pa je namenjen parkiranju. Glede na to, da ima hiša na zadnji strani garažo in kos dvorišča, lahko to parkirno površino po želji ozelenimo in priključimo na sončno teraso.

Hiša je popolnoma legalna, izdana je namreč odločba o legalizaciji, kar pomeni, da ni nobenih ovir za pridobitev odločbe o kategorizaciji in najem hiše. Je odlično opremljena za celoletno bivanje in jo priporočamo večji družini, ki se lahko v hišo vseli zelo hitro. Hkrati je na voljo tudi stanovanje v mansardi, ki se lahko uporablja kot delovna garsonjera ali kot bonus apartma za goste.

Zunanjost

slika 
slika
Zahodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Vzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika 

Priloge

Situacija | 605 m2
kompas
prilog
Delno vkopana klet | Tloris | 21.00 m2
kompas
prilog
Pritličje | Tloris | 110 m2
kompas
prilog
1. nadstropje | Tloris | 80 m2
kompas
prilog
2. nadstropje | Tloris | 80 m2
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
350.000 €
Cena
10.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
360.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto