loading...
Bujen vrt s starimi drevesi

Luksuzna vila v okolici Poreča

Stanje Naprodaj
Ta luksuzna vila z razkošnim vrtom, savno in bazenom, potopljena v zelenje mirne istrske vasice v zaledju Poreča, ima štiri prostorne spalnice in nudi vse potrebno udobje za dve štiričlanski družini ali skupino osmih gostov.

 

400 m2

Hiša

 

1.390 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

2.000.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20780

Koda

Ključne lastnosti

  • 4 Spalnice │ 4 Kopalnice │ 2 Stranišča │ 9 Postelj
  • Bazen │ 54,00 m2
  • Pogled na morje
  • Zemljišče 1.390 kvadratnih metrov
  • Mirna lega v okolici Poreča
  • Kategorizacija: 5 Zvezdic.
 

Opis

Ta luksuzna vila z razkošnim vrtom, savno in bazenom, potopljena v zelenje mirne istrske vasice v zaledju Poreča, ima štiri prostorne spalnice in nudi vse potrebno udobje za dve štiričlanski družini ali skupino osmih gostov. Luksuzna stavba, zgrajena leta 2009 in posodobljena leta 2020, je v celoti obložena z lokalnim kamnom, kar ji daje pridih glamurja in ekskluzivnosti.

V tej vili lahko v hladnejših mesecih zaplavate tudi v bazenu zahvaljujoč sistemu za ogrevanje vode, blagodati finske savne pa so na voljo skozi vse leto. Ob bazenu je prostor za sončenje in prostorna pokrita terasa v obliki črke L, ki vključuje letno kuhinjo, namizni tenis, sedežno garnituro, dovolj pa je tudi prostora za igro otrok.

Najnižje nadstropje je namenjeno veselemu druženju v konobi ob izbranem izboru istrskih vin iz vinske kleti, ki se nahaja v sosednjem, primerno urejenem prostoru.

Okolica hiše je urejena z okusom in redno vzdrževana, krasijo pa jo številna domača drevesa in grmi, med katerimi izstopajo stoletni hrasti, stare oljke in visoke zelene žive meje. V spodnjem delu vrta je paviljon, kjer se lahko sprostite v globoki senci mogočnega hrasta in spijete kavo ali čaj ter uživate v razgledu na okoliške hribe.

Idealno temperaturo v vili zlahka dosežete s talnim gretjem in klimatsko napravo, v mrzlih zimskih nočeh pa se lahko pogrejete ob prasketanju ognja iz kamina v dnevni sobi.

Vila ponuja rustikalno vzdušje, velike prostore, savno, bazen, zeleno okolje, vinsko klet in čudovit parkovni vrt, kar so lastnosti, ki jih danes zgrajene vile redko najdemo. Kontaktirajte nas, če si želite to kamnito lepotico osebno ogledati – z veseljem vam jo pokažemo.
slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Pogled iz severozahoda
slika 
slika 
slika
Severna fasada
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Klet

slika 
slika 
slika 
slika
Bazen | 54 m2
slika 

Priloge

Idejni projekt (načrt)
Klet
kompas
prilog
Idejni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Idejni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
2.000.000 €
Cena
60.000 €
Informativni znesek davka na promet 3%
2.060.000 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto