loading...
Prostoren vrt z velikim potencialom

Vila nedaleč od Rovinja

Stanje Naprodaj
Ta vila s štirimi spalnicami, dvojno garažo in poslovnim prostorom, zgrajena na samem robu gradbenega območja, ima veliko zemljišče in ponuja pogled na zelenje in hribe okoli Rovinja.

 

488 m2

Hiša

 

3.521 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

740.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20779

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega nedaleč od Rovinja
  • Zemljišče 3.521 kvadratnih metrov
  • Klet + Visoko pritličje + 1. nadstropje
  • 4 Spalnice │ 3 Kopalnice │ 2 Stranišča
  • Garaža za dva avtomobila
  • Pogled na hribe
 

Opis

Ta vila s štirimi spalnicami, dvojno garažo in poslovnim prostorom, zgrajena na samem robu gradbenega območja, ima veliko zemljišče in ponuja pogled na zelenje in hribe okoli Rovinja. Impozanten objekt je sestavljen iz osrednjega dela, na katerega sta povezani dve krili – tloris v obliki rahlo ukrivljenega loka je prilagojen obliki zemljišča in v hišo vnaša veliko naravne svetlobe. Dve široki stopnišči omogočata stilski vstop v to hišo - večje stopnišče je namenjeno bivalnemu delu, manjše pa poslovnim prostorom. Tretji vhod v hišo je skozi dvojno garažo, ki se nahaja v kleti. Poleg tega so v kletni etaži tudi prostorne shrambe, ki se po želji bodočega lastnika lahko povežejo s stanovanjskim ali poslovnim delom.

Manjši del pritličja - severovzhodni trakt je namenjen poslovni dejavnosti (zobozdravstvo), po potrebi pa se lahko preuredi v ustrezen prostor. V preostalem delu hiše, ki meri 250 kvadratnih metrov, je udobno stanovanje s štirimi spalnicami in velikimi skupnimi prostori.

Po projektu naj bi na zahodnem delu posestva zgradili bazen z zunanjim prostorom za sprostitev, da bi lahko gostje med kopanjem uživali v popoldanskem soncu in pogledu na zelene griče.

Vzhodni del zemljišča je delno namenjen parkiranju, vendar je na voljo še velika površina, ki jo lahko bodoči lastnik prilagodi svojim željam.

Po daljšem premoru so se lastniki pred kratkim odločili hišo dokončati, zato se na gradbišču izmenjujejo delavci različnih poklicev. Namen lastnika je dokončanje stanovanjskega dela hiše in ureditev zemljišča, bodočemu kupcu pa preostane možnost ureditve poslovnega prostora po lastnih zamislih.

Vila ima fantastičen potencial zaradi velikega števila kvadratnih metrov znotraj in zunaj, zato je odlična priložnost za ambiciozne družine ali podjetnike, ki si želijo uresničiti svoje sanje na tej izključno mirni lokaciji v bližini Rovinja.
slika 
slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika 
slika
Južna fasada
slika 
slika
Severozahodna fasada
slika 
slika 
slika
Severovzhodna fasada
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 

Priloge

Idejni projekt (načrt)
Situacija
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | Klet
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | 1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
740.000 €
Cena
22.200 €
Informativni znesek davka na promet 3%
762.200 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto