loading...
Skrita lokacija v starem mestnem jedru

Hiša v centru Rovinja

Stanje Naprodaj
Le nekaj korakov od centra mesta, v skritem kotu med starimi kamnitimi hišami, se nahaja ta prenovljena dvonadstropna hiša s čudovitim zasebnim dvoriščem, kjer lahko preživljate umirjene poletne popoldneve s cvetočimi bugenvilijami.

 

80 m2

Hiša

 

35 m2

Zemljišče

 

3

Spalnice

 

550.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20778

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna majhna ulica v centru mesta
  • Plaža Baluota 600 m
  • 3 Spalnice │ 2 Kopalnice
  • Pritličje + 1. nadstropje
  • Dvorišče pribl. 35 kvadratnih metrov
  • Delno obnovljeno 2000
 

Opis

Le nekaj korakov od centra mesta, v skritem kotu med starimi kamnitimi hišami, se nahaja ta prenovljena dvonadstropna hiša s čudovitim zasebnim dvoriščem, kjer lahko preživljate umirjene poletne popoldneve s cvetočimi bugenvilijami. Odlična lokacija te hiše v bližini centra pomeni, da so v bližini številni objekti, kot so tržnica, ikonične kavarne in umetniške galerije. Ljubitelji naravnih plaž imajo enostavno nalogo - plaža Baluota je oddaljena manj kot 10 minut hoje, drugi pa se lahko osvežite na mondeni plaži Mulini, ki je nekoliko bolj oddaljena.

Hiša je bila temeljito prenovljena in je s tremi spalnicami idealna za družino z dvema otrokoma, po potrebi pa lahko v dnevni sobi sprejmeta še dva gosta.

Hiša je opremljena s pohištvom, ki načeloma ni vključeno v ceno, razen če uspete očarati lastnike, da vam ga prepustijo.

Če iščete nepremičnino v starem delu Rovinja in se ne želite zadovoljiti z apartmajem brez terase ali hišo brez dvorišča, ne zamudite priložnosti, da si ogledate ta mediteranski dragulj.

Zunanjost

slika
Severozahodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
550.000 €
Cena
16.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
566.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto