loading...
Atraktivna lokacija nad Limskim zalivom

Kompleks hiš v okolici Kanfanara

Stanje Naprodaj
Ogromno ograjeno posestvo z dvema kamnitima hišama in velikim zemljiščem se nahaja na vrhu hriba in ponuja odprt pogled na zelenje, mir in zasebnost, le 20 minut vožnje od Rovinja.

 

420 m2

Hiša

 

7.661 m2

Zemljišče

 

Leto izgradnje

 

820.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20777

Koda

Ključne lastnosti

  • Panoramska lokacija v bližini Kanfanara
  • Poreč 23 km ▪ Rovinj 25 km
  • Pogled na morje v daljavi
  • Zazidljivo zemljišče pribl. 6.323 m2
  • Kmetijsko zemljišče pribl. 1.338 m2
 

Opis

Ogromno ograjeno posestvo z dvema kamnitima hišama in velikim zemljiščem se nahaja na vrhu hriba in ponuja odprt pogled na zelenje, mir in zasebnost, le 20 minut vožnje od Rovinja. Ob vseh mejah je bil zgrajen masiven kamnit zid, ob katerem so bili zasajeni borovci, borovci in ciprese, ki so vizualno zaokrožile posest in jo zaščitile pred pogledi.

V severnem delu posesti najdemo poleg dveh kamnitih hiš tudi pomožne objekte in lope, ki so bile večinoma zgrajene v začetku 20. stoletja. Investitorji bodo cenili dejstvo, da je celoten zgornji, severni del nepremičnine znotraj gradbenega območja – dovoljena je gradnja vil z bazeni in počitniških hiš.

Južni del posestva je urejen kot gozdni park, kjer se lahko odpočijete v senci sredozemskih dreves in uživate v miru in tišini, značilni za notranjost Istre.

Ob jugozahodni meji posesti je speljana manjša lokalna cesta, ki jo uporabljajo le lovci in rekreativni kolesarji, na njeni nasprotni strani pa je še en ločen del posesti. Tudi ta del je obdan s kamnitimi zidovi, vendar tukaj gradnja ni možna, ker je izven gradbenega območja.

Nepremičnina je dobro prometno povezana, saj do samega vhoda vodi asfaltirana cesta, v bližini pa je tudi ostala infrastruktura (vodovod in elektrika).

Bližina Poreča, Vrsarja in Rovinja pomeni tudi, da lahko do ene od številnih plaž pridete v samo desetih minutah vožnje! V okolici so urejene številne kolesarske poti, bližina številnih restavracij in gostiln pa bo zadovoljila še tako zahtevne gurmane.

Nepremičnina ponuja številne prednosti, glede na lokacijo in obliko pa lahko služi premožni družini, ki želi živeti na veliki zasebni posesti ali investitorju, ki išče prostor za svoj prihodnji turistični projekt.

Zunanjost

slika 
slika
Jugozahodna fasada
slika
Pogled iz jugozahoda
slika 
slika
Pogled iz juga
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
820.000 €
Cena
24.600 €
Informativni znesek davka na promet 3%
844.600 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto