loading...
ZELENO OKOLJE IN BLAGOSLOVLJENI MIR

Počitniška hiša v osrednji Istri

Stanje Naprodaj
Funkcionalna in praktična, ta počitniška hiša v mirnem in podeželskem okolju blizu Žminja je odlična izbira za večje družine ali skupine prijateljev, ki želijo uživati ​​v lepotah osrednje Istre.

 

242 m2

Hiša

 

2.273 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

450.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20774

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lega v okolici Žminja
  • 4 Spalnice │ 4 Kopalnice
  • Klet + Pritličje + 1. nadstropje
  • Zemljišče 2.273 kvadratnih metrov
  • Vrt z različnimi drevesi
  • Skimmer bazen
 

Opis

Funkcionalna in praktična, ta počitniška hiša v mirnem in podeželskem okolju blizu Žminja je odlična izbira za večje družine ali skupine prijateljev, ki želijo uživati ​​v lepotah osrednje Istre. Okolico zaznamujejo majhne družinske hiše, nizki gozdovi in kmetijska zemljišča, ki ustvarjajo slikovito pokrajino, ki jemlje dih. Najbližje mesto Žminj je oddaljeno le 5 km, Rovinj in Poreč, znani turistični destinaciji, pa 23 oziroma 26 km.

S štirimi prostornimi spalnicami in štirimi kopalnicami lahko ta dom udobno sprejme velike skupine. Z zunanjim prostorom, obdanim s starimi kamnitimi zidovi, boste uživali v zasebnosti in miru. Okoli hiše rastejo avtohtona drevesa, ki tvorijo čudovito zeleno kuliso in ustvarjajo idilično vzdušje.

V notranjosti hiše vam dnevna soba s kaminom, kuhinja in jedilnica nudijo prostor za prijetno druženje in sprostitev. Hiša je večinoma dokončana, z že vgrajenim talnim gretjem, mizarstvom in cevmi za klimo. Prodajalec se obvezuje dokončati tlake in ometati stene, z doplačilom pa je možno urediti fazo na ključ.

Poseben dodatek tej hiši je pravokotni bazen z masažno klopjo, idealen za osvežitev in sprostitev v vročih poletnih dneh. Poleg tega lahko v bližini uživate v različnih aktivnostih, kot so kolesarjenje, obisk odličnih gostiln z bogato ponudbo tradicionalnih jedi in raziskovanje znamenitih zgodovinskih znamenitosti. Nedaleč od hiše je tudi nogometno igrišče, ki omogoča športne aktivnosti.

Zunanjost

slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika
Zahodna fasada
slika 
slika 
slika
Severna fasada
slika 
slika
Vzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Bazen | 60 m2
slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
450.000 €
Cena
13.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
463.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto