loading...

Družinska hiša v osrednji Istri

Stanje Naprodaj
Ta dom v tradicionalnem slogu, skriti dragulj v osrednji Istri, delno zgrajen iz kamna, izžareva toplino in značaj, zaradi česar je idealno zatočišče za tiste, ki iščejo mir in povezanost z naravo.

 

145 m2

Hiša

 

1.682 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

315.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20771

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna vas na območju Motovuna
  • Pazin 21 km ▪ Novigrad 29 km ▪ Poreč 37 km
  • Termalno kopališče Istarske toplice 11 km
  • Pogled na hribe
  • 2 Spalnice │ 1 Kopalnica
  • Zemljišče 1.682 kvadratnih metrov
 

Opis

Ta dom v tradicionalnem slogu, skriti dragulj v osrednji Istri, delno zgrajen iz kamna, izžareva toplino in značaj, zaradi česar je idealno zatočišče za tiste, ki iščejo mir in povezanost z naravo. Ta hiša, ki je bila prvotno zgrajena v dvajsetih letih prejšnjega stoletja, je bila v sedemdesetih letih 20. stoletja ljubeče prenovljena in združuje brezčasne arhitekturne značilnosti s sodobnim udobjem.

Nahaja se na velikodušno velikem zemljišču, zunanjost pa je razdeljena na dve ločeni coni. Večji del posesti obsega očarljivo dvorišče, ki obsega 898 kvadratnih metrov. Tukaj se lahko prepustite aktivnostim na prostem, obdelujete vrt ali pa se preprosto uživate v spokojnosti okolice. Čez cesto je še dodatnih 697 kvadratnih metrov zazidljivega zemljišča, ki ponuja neskončne možnosti za širitev ali razvoj.

Lokacija tega doma je res idilična. Skrit v mirnem predelu, obdan z bujnimi gozdovi in kmetijskimi zemljišči, ponuja miren oddih od vrveža mestnega življenja. Soseska se ponaša z zbirko majhnih kamnitih hiš in kmečkih hiš, ki odražajo tradicionalni čar regije.

Najbližje mesto, Motovun, je na kratki razdalji in omogoča udoben dostop do dobrin, trgovin in storitev. Za spremembo pokrajine so Pazin, Novigrad in Poreč na dosegu roke, saj ponujajo številne kulturne, restavracijske in zabavne možnosti.

Ljubitelji narave in outdoor bodo cenili bližino znane kolesarske steze Parenzana, zatočišče za kolesarje in raziskovalce. Poleg tega so le kratko vožnjo stran znane Terme Istarske toplice, ki ponujajo sprostitev in pomladitev v slikovitem okolju.

S svojo bogato kulturno dediščino je Istra znana po gastronomskih užitkih in zgodovinskih znamenitostih. Potopite se v živahno lokalno kulinarično sceno, raziščite očarljive vasice ali obiščite starodavne znamenitosti, prežete z zgodovino.

Ne zamudite te priložnosti, da postanete lastnik koščka istrskega raja. Ne glede na to, ali iščete stalno prebivališče ali počitniško hišo, ta majhna družinska hiša ponuja popolno mešanico udobja, značaja in naravne lepote. Kontaktirajte nas še danes, da se dogovorimo za ogled in iz prve roke izkusimo privlačnost te izjemne nepremičnine.

Zunanjost

slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika
Jugovzhodna fasada
slika 

Pogled iz zraka

slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
315.000 €
Cena
9.450 €
Informativni znesek davka na promet 3%
324.450 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto