loading...
SVETLA IN ZRAČNA NOTRANJOST

Moderna hiša na območju Poreča

Stanje Naprodaj
Moderna in zračna vila na zahodni obali Istre, v bližini Poreča, poleg atraktivnega dizajna ponuja pogled na zelenje in velik bazen, od morja pa je oddaljena manj kot dva kilometra.

 

179 m2

Hiša

 

601 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

890.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20770

Koda

Ključne lastnosti

  • Dvonadstropna hiša │ 4 Spalnice ▪ 3 Kopalnice ▪ 2 Etaže ▪ 153,91 m2
  • Zgrajena 2023
  • Talno ogrevanje s toplotno črpalko
  • Skimmer bazen 40,00 m2
  • Lepa lega blizu Poreča
 

Opis

Moderna in zračna vila na zahodni obali Istre, v bližini Poreča, poleg atraktivnega dizajna ponuja pogled na zelenje in velik bazen, od morja pa je oddaljena manj kot dva kilometra. Vila, zasnovana z mislijo na sodobno estetiko, se ponaša z elegantnim in sodobnim arhitekturnim slogom, ki ga zaznamujejo čiste linije in minimalističen dizajn. Ko se približate vili, vas takoj očarajo osupljive steklene odprtine, ki krasijo fasado in ne le preplavijo notranje prostore z naravno svetlobo, kar ustvarja brezhibno povezavo med notranjim in zunanjim prostorom. Ena od izstopajočih značilnosti te vile je njen dolg bazen, ki poteka vzporedno z vilo in ponuja razkošno mesto za osvežitev. Bazen se vabljivo razprostira in podnevi odbija sončne žarke, zvečer pa izžareva umirjen ambient.

Stopite noter in odkrili boste premišljeno zasnovano postavitev, ki popolno uravnoteži udobje in slog. Vila obsega tri spalnice, od katerih ima vsaka svojo kopalnico in teraso. Ta zasebna bivališča ponujajo zatočišče sprostitve, kjer lahko uživate v panoramskem razgledu iz udobja svoje postelje. Poleg treh spalnic je na voljo dodatna spalnica, ki lahko služi kot soba za goste ali vsestranski prostor, ki ustreza vašim potrebam. Dnevna soba odprtega koncepta se neopazno povezuje s kuhinjo in ustvarja prostorno in vabljivo vzdušje. To osrednje središče vile je zasnovano tako, da spodbuja občutek povezanosti, kar omogoča lahkotno interakcijo med družino in prijatelji. Južna orientacija zagotavlja obilico naravne svetlobe skozi ves dan, kar dodatno popestri zračen in svetel ambient.

Če se odpravite ven, boste našli čudovito urejeno zunanjo površino s prostorno teraso za sončenje, popolno za poležavanje pod sredozemskim soncem. Ob terasi za sončenje je razkošen jacuzzi, ki ponuja blaženo oazo, kjer se lahko sprostite in uživate v čudovitem okolju. Za tiste, ki cenite kulinarične užitke, se v vili nahaja letna kuhinja na prostem. Opremljen je z najsodobnejšimi aparati in jedilnico ter predstavlja idealno okolje za organizacijo obrokov na prostem in zabavo gostov. Če povzamemo, ta vila v bližini Poreča uteleša sodobno razkošje in prefinjenost. S svojim očarljivim steklenimi odprtinami, dolgim bazenom, dobro opremljenimi spalnicami, zunanjo oazo in odprtimi dnevnimi prostori ponuja resnično idilično zatočišče za tiste, ki iščejo prefinjen obalni življenjski slog.
slika 
slika
Južna fasada
slika 
slika 
slika 
slika
Vzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zunanja kuhinja

slika 
slika 

Vila

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
890.000 €
Cena
26.700 €
Informativni znesek davka na promet 3%
916.700 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto