loading...
14 KM OD MORJA

Nedokončana hiša v okolici Svetvinčenta

Stanje Naprodaj
Kamnita hiša v mirni vasici blizu Svetvinčenta se ponaša s štirimi spalnicami in dvema kopalnicama, v zunanjosti pa je ograjeno dvorišče z bazenom in parkiriščem.

 

84 m2

Hiša

 

208 m2

Zemljišče

 

4

Spalnice

 

322.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20764

Koda

Ključne lastnosti

  • Glavna hiša │ 4 Spalnice ▪ 2 Kopalnice ▪ 3 Etaže ▪ 83,11 m2
  • Skimmer bazen 15,00 m2
  • Mirna lega v okolici Svetvinčenta
  • Zemljišče 208 kvadratnih metrov
 

Opis

Kamnita hiša v mirni vasici blizu Svetvinčenta se ponaša s štirimi spalnicami in dvema kopalnicama, v zunanjosti pa je ograjeno dvorišče z bazenom in parkiriščem.

Hiša je zasnovana v treh etažah, kar zagotavlja dovolj prostora za udobno bivanje. S štirimi spalnicami je dovolj prostora za družino, goste ali celo domačo pisarno. Spalnice ponujajo prilagodljivost za ustvarjanje osebnih prostorov, ki ustrezajo vašim potrebam in željam. Hiša se ponaša z zahodno orientacijo, kar vam omogoča, da se nastavljate topli popoldanski sončni svetlobi in uživate v čudovitih sončnih zahodih iz udobja svojega doma.

Vrhunec nepremičnine je 15 kvadratnih metrov velik bazen, ki ponuja osvežilno oazo v toplih poletnih mesecih. Ta stavba ponuja možnost nadaljnje prilagoditve ali prenove glede na želje novih lastnikov. Nedokončano stanje hiše omogoča popolno ustvarjalno svobodo. Lokacija hiše v majhni mirni vasici blizu Svetvinčenta ponuja mirno vzdušje. Tukaj lahko uživate v miru podeželskega življenja, medtem ko ste še vedno na dosegu osnovnih dobrin in storitev.

Če povzamemo, ta še nedokončana kamnita hiša v majhni mirni vasici blizu Svetvinčenta ponuja razburljivo priložnost za ustvarjanje osebnega sanjskega doma. Hiša s svojo zahodno orientacijo, tremi nadstropji, štirimi spalnicami in dvema kopalnicama ponuja veliko prostora in potenciala. Izkoristite svobodo preoblikovanja te nepremičnine v edinstveno zatočišče, ki odraža vašo vizijo in dopolnjuje miren čar okoliške vasi.

Zunanjost

slika
Zahodna fasada
slika
Bazen | 15 m2
slika 

Pomožni objekt

slika 

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Situacija
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | Pritličje
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | 1. nadstropje
prilog
Glavni projekt (načrt)
Tloris | Podstrešje
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
322.000 €
Cena
9.660 €
Informativni znesek davka na promet 3%
331.660 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto