loading...

Hiša z bazenom na območju Rovinja

Stanje Naprodaj
Predstavljamo tipično družinsko hišo s 6 spalnicami v bližini Rovinja, velikim vrtom z bazenom in pogledom na morje iz prvega nadstropja.

 

299 m2

Hiša

 

1.245 m2

Zemljišče

 

6

Spalnice

 

650.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20723

Koda

Ključne lastnosti

  • Dvonadstropna hiša │ 6 Spalnic ▪ 3 Kopalnice ▪ 2 Etaže ▪ 299,00 m2
  • Pritličje + 1. nadstropje + Nizko podstrešje
  • Mirna lega v okolici Rovinja
  • 15 min hoje od šole
  • Skimmer bazen 32,00 m2
  • Zemljišče 1.245 kvadratnih metrov
 

Opis

Uronjena v zelenilo, ki nudi mir in zasebnost, se ta družinska hiša v okolici Rovinja nahaja v mnogo notranjem prostoru, z veliko okućnico te lastnim sončnim žarom z bazenom.

Notranjost hiše je funkcionalno razporejena na dve etaži, od katerih je zgornja organizirana kot spalni del, a spodnja etaža je namenjena dnevni aktivnosti. Središnji prostor u kući je svetal i prostrano dnevno bivanje, v katerem se lahko zimi družina okupira uz kamin, a leti zakloniti od vročine ob neizostavnem brčkanju v bazenu. Zahvaljujoč velikim odprtinam je čitavo prizemlje okupano v svetlu, a to ueno pomeni in odlično komunikacijo z zunanjim prostorom.

Bogatstvo stabala in grmlja prekrasan je ukras okućnice, ki zaradi tega nudi številne male zelene oaze, idealne za celodnevno bivanje na prostem. Obitelji z manjšim otrokom ali psom bodo zagotovo uživali v blagodatih tega raskošnega vrta. Pravokutni bazen je idealno nameščen med hišo in poletno kuhinjo, ki ga ščiti od vetra in pogleda, in kako je ob njem in prostrano sončno mesto, ukućani se lahko nesmetano ljeti ohladiti po želji.

Tradicionalno oblikovana hiša je popolnoma opremljena in nameščena radi, kar predstavlja odličen izbor za mlade družine in ljubitelje zelenila, ki iščejo takoj uporabno nepremičnino, z veliko okućnico na območju Rovinja.

Zunanjost

slika
Pogled iz severovzhoda
slika
Jugozahodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Severozahodna fasada
slika
Severovzhodna fasada
slika 

Pritličje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
650.000 €
Cena
19.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
669.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto