loading...
NEPREMIČNINA Z VELIKIM POTENCIALOM

Hiša z velikim vrtom v Rovinju

Stanje Naprodaj
Zasnovana v skladu s sodobnimi arhitekturnimi trendi iz začetka 70-ih, ta družinska hiša ima veliko, pravokotno zemljišče, ki ga je danes v Rovinju zelo težko najti.

 

245 m2

Hiša

 

1.185 m2

Zemljišče

 

5

Spalnice

 

650.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20707

Koda

Ključne lastnosti

  • Odlična lokacija v Rovinju
  • Odlična lega za trajno bivanje
  • Vrt z različnimi drevesi
  • 5 Spalnic │ 3 Kopalnice │ 10 Postelj │ 4 Dodatne postelje
  • Parkirišče za tri avtomobile
  • Zemljišče 1.185 kvadratnih metrov
 

Opis

Zasnovana v skladu s sodobnimi arhitekturnimi trendi iz začetka 70-ih, ta družinska hiša ima veliko, pravokotno zemljišče, ki ga je danes v Rovinju zelo težko najti.

Hiša, površine 245 m2, je bila zgrajena leta 1971. na parceli površine 1.185 m2 in v vsem tem času ni bila deležna skoraj nobenih zunanjih sprememb. V hiši sta dve stanovanji, od katerih je pritličje ohranilo prvotni pridih iz 70-ih let, zgornje stanovanje pa je bilo prenovljeno leta 2017.

Hiša je med drugim prepoznavna po dvokapni strehi, za razliko od tradicionalnih hiš v Istri, ki imajo dvokapnico. Hiša je lahko zanimiva za stalno bivanje ene ali dveh družin, ki se izogibajo večjim objektom brez dvorišč in zelenja.

Lokacija

Ena izmed najbolj razvitih in najlepših regij Hrvaške je zeleno-modra Istra, znana kot "nova Toskana", ki predstavlja kombinacijo edinstvenih naravnih znamenitosti in bogate kulturne dediščine. Rovinj, poznan kot biser istrskega polotoka, je prvak hrvaškega turizma, poleti kipi od življenja in pozimi miru, obarvan s čarobnimi barvami sončnega zahoda in očarljivim starim mestnim jedrom, obogatenim z beneško arhitekturo. Odlično stanovanjsko območje na območju Rovinja, kjer se nahaja ta hiša, ponuja številne prednosti:
Morje │ Plaža Cuvi 2 km
Storitve │ Trgovina 850 m ▪ Kavarna ali bar 350 m ▪ Gostilna ali restavracija 1000 m ▪ Osnovna šola 2 km ▪ Vrtec 2,1 km ▪ Dom zdravja 2,2 km ▪ Farmacija 1,4 km
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 1,5 km ▪ Gozdni park Zlatni rt 3,3 km
Bližnja mesta │ Bale 14 km ▪ Kanfanar 16 km ▪ Pula 40 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 14 km ▪ Letališče Pula 39 km
Zanimivosti │ Ruševine srednjeveškega Dvigrada 19 km ▪ Ornitološki park Palud 9 km

Jugozahodna fasada

slika 

1. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Pokrita terasa v zgornjem nadstropju nudi panoramski pogled na zelenje.
slika 
slika 

Pritličje

slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
520.000 €
Neto cena
130.000 €
DDV 25%
650.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto