loading...
PAMETNA HIŠA ZA SODOBNO DRUŽINO

Moderna vila v slikovitem Rovinju

Stanje Naprodaj
Na mirni legi v Rovinju se nahaja ta fantastična vila s pet spalnic.

 

369 m2

Hiša

 

493 m2

Zemljišče

 

5

Spalnice

 

1.499.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20645

Koda

Ključne lastnosti

  • Mirna lokacija v Rovinju, 3 km od morja
  • Pet spalnic in pet kopalnic
  • Ogromna dnevna soba s kaminom
  • Konoba za druženje v kleti
  • Relax cona na strehi
  • Ogrevan bazen 3x10 m
  • Pametna hiša KNX
 

Opis

Na mirni legi v Rovinju se nahaja ta fantastična vila s pet spalnic. Vila čigar površina znaša cca. 372 m2 je bila zgrajena leta 2020. Vila je zasnovana kot luksuzna stanovanjska enota za večjo družino. Glavni vhod je v pritličju, kjer je moderna dnevna soba s kuhinjo in jedilnico. Prostor prevladuje velika steklena stena, medtem ko je v kotu kamin. Poleg tega je v pritličju še kabinet / spalnica 16,37 m2, kopalnica, kurilnica in pomožne prostore. Kletna etaža vsebuje prijeten prostor za druženje "gostilne" z drugim kaminom, spalnico 15,66 m2, kopalnico, kurilnico in shrambo. Tri spalnice, od katerih ima ena z lastno kopalnico in garderobno omaro, se nahajajo v prvem nadstropju, drugo nadstropje pa je urejeno kot območje za sprostitev z masažno kadjo in straniščem.

Lokacija

S povprečno 2.400 sončnimi urami na leto, okusno hrano in svetovno znanimi vini, nepozabno pokrajino, kolesarskimi možnostmi, očarljivimi obalnimi mesti in številnimi kulturno-zgodovinskimi znamenitostmi je Istra idealno mesto za življenje! Rovinj, znan tudi kot eno najbolj slikovitih in romantičnih istrskih mest v Sredozemlju, se dviga na polotoku, ki ga krasijo hiše pastelnih barv, tesne ozke ulice in majhni trgi. Mirno stanovanjsko območje v Rovinju, kjer se nahaja vila, ponuja celoten spekter ugodnosti v bližini:
Morje | Plaža Porton Biondi 3 km
Storitve | Trgovina 1000 m - Kavarna ali bar 1000 m - Gostilna ali restavracija 400 m - Osnovna šola 2,7 km - Vrtec 2,8 km - Dom zdravja 3,2 km - Farmacija 3,2 km - Marina 3,3 km
Šport in zabava | Nogometno igrišče 3,5 km - Rokometno igrišče 2,7 km - Košarkaško igrišče 3,5 km - Javni bazen 4,2 km - Gozdni park Zlatni rt 4 km
Bližnja mesta | Bale 13 km - Kanfanar 15 km - Pula 39 km
Promet | Vstop na avtocesto Kanfanar 12 km - Letališče Pula 39 km
Zanimivosti | Ruševine srednjeveškega Dvigrada 18 km - Ornitološki park Palud 9 km

Zunanjost

slika 
slika
Jugovzhodna fasada
slika 
slika
Severozahodna fasada
slika
Jugozahodna fasada
slika 

3D Vizualizacija

slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
1.499.000 €
Cena
44.970 €
Informativni znesek davka na promet 3%
1.543.970 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto