loading...
4 KM OD MORJA

Hiša z velikim zemljiščem nedaleč od Rovinja

Stanje Naprodaj
V okolici Rovinja se nahaja ta hiša z velikim zemljiščem čigar površina znaša 6.578 m2. Zemljišče se nahaja na območju, namenjenem igrišču za golf in pripadajočim gostinskim objektom - apartmajem, hotelom in apartmajem.

 

46 m2

Hiša

 

6.578 m2

Zemljišče

 

1

Spalnica

 

340.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20598

Koda

Ključne lastnosti

  • Čudovita lokacija v bližini Rovinja
  • Na območju bodočega golf igrišča
  • Spregledano za hotele, aparthotele in apartmaje
  • Plaža 4 km; Bale 6 km; Rovinj 7,5 km; Pula 29 km
  • Voda in elektrika 500 m; asfalt 500 m
 

Opis

V okolici Rovinja se nahaja ta hiša z velikim zemljiščem čigar površina znaša 6.578 m2. Zemljišče se nahaja na območju, namenjenem igrišču za golf in pripadajočim gostinskim objektom - apartmajem, hotelom in apartmajem. Pred začetkom gradnje je treba izdelati prostorski načrt (UPU) in pridobiti gradbeno dovoljenje.
 
Meje zemljišča so določene s starim suhozidom. Površina zemljišča, v katero je vključena površina zemljišča pod hišo znaša 6.578 m2. Hiša je bila zgrajena v 90-ih letih 20. stoletja. Najbližja plaža oddaljena je le 4 km.
 

Lokacija

Hiša se nahaja sredi zelenja. Razdalja od bližnjega mesta Rovinj, v katerem se nahajajo trgovine, bari, banke, šole, pošta, muzej, cerkev, nakupovalni center, marina, gostilne in restavracije, znaša 7,5 km. Najbližja plaža oddaljena je le 4 km. Naravne in kulturne znamenitosti v širšem območju:
- 7 km Orinitološki park Palud je močvirnato območje, v katerem gnezdi več kod 250 vrst ptic; leži južno od Rovinja;
- 10 km gozdni park Zlatni rt s številnimi naravnimi plažami in sprehajalnimi potmi v senci borovcev je primeren za različne športne aktivnosti in
- 21 km potopljena kanjonska dolina - Limski zaliv je ena od najlepših naravnih znamenitosti v Istri; v zalivu se vzgajajo ribe in školjke.
 
Oddaljenost do najbližjeg vstopa na avtocesto (Kanfanar) znaša 20 km, a do najbližjega letališča Pula je 34 km. Ostala mesta so oddaljena: Bale 6 km, Pula 29 km, Ljubljana 187 km, Maribor 314 km in Dunaj 570 km.
 

Zunanjost

slika
Južna fasada
slika
Pogled iz jugovzhoda
slika
Pogled iz zahoda
slika 
slika
Pogled iz severa
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
340.000 €
Cena
10.200 €
Informativni znesek davka na promet 3%
350.200 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto