loading...

Svetvinčenat, kamnita hiša s skednjem

Stanje Dodano pred tremi meseci
Stara kamnita hiša je harmonično vpeta v idilično podeželsko okolje, kjer se je tako enostavno sprostiti in pozabiti na vsakdan. Hiša se nahaja na obrobju občine Svetvinčenat, mesta v osrednji Istri, znanega po srednjeveškem gradu in čudovitem renesančnem trgu. Lokacija hiše je primerna za izlete, saj sta najbližji plaži Fažana in Peroj oddaljeni le približno 18 km, središče Pule in Rovinja pa nista oddaljena več kot 30 minut vožnje z avtomobilom.

 

84 m2

Hiša

 

867 m2

Zemljišče

 

2

Spalnice

 

175.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20446

Koda

Ključne lastnosti

  • Svetvinčenat 6 km
  • Majhna vasica, kjer vladata mir in tišina
  • Fažana 17 km - Pula 22 km - Rovinj 30 km
  • Kamnita hiša z veliko značaja
  • Jugozahodna orientacija
  • Veliko dvorišče polno zelenja
 

Opis

Stara kamnita hiša je harmonično vpeta v idilično podeželsko okolje, kjer se je tako enostavno sprostiti in pozabiti na vsakdan. Hiša se nahaja na obrobju občine Svetvinčenat, mesta v osrednji Istri, znanega po srednjeveškem gradu in čudovitem renesančnem trgu. Lokacija hiše je primerna za izlete, saj sta najbližji plaži Fažana in Peroj oddaljeni le približno 18 km, središče Pule in Rovinja pa nista oddaljena več kot 30 minut vožnje z avtomobilom. Hiša je bila delno prenovljena, vendar je v večjem delu ohranila prvotno podobo, zato so še vedno vidni masivni kamniti zidovi, posebej impresiven pa je tradicionalni vhod v hišo skozi značilen kamniti "baladur".

Ob hiši se nahaja hlev, vse skupaj pa se nahaja na zemljišču velikosti 867 m2. Ker je hiša zgrajena ob skrajni vzhodni strani, se celotno dvorišče nahaja na jugozahodni strani in je veliko večje od deklarirane površine. Druga prednost, ki izhaja iz te lokacije hiše, je jugozahodna orientacija, ki prinaša veliko svetlobe in pogled na gozd čez cesto.

Hiša je opremljena s priključki za vodo in elektriko, dostop pa je direkten z asfaltne ceste, ki poteka ob zahodni meji.

Hiša

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Vrt

slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
175.000 €
Cena
5.250 €
Informativni znesek davka na promet 3%
180.250 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto