loading...
IDEALNO ZA RANČ

Podeželska posest v notranjosti Istre

Stanje Naprodaj
Stara kamnita hiša s pomožnimi objekti, sredi velikega posestva, obdana z bujnimi gozdovi in dolinami, značilnimi za osrednjo Istro, je idealna priložnost za ustvarjanje posebne zgodbe.

 

130 m2

Hiša

 

37.120 m2

Zemljišče

 

1900

Leto izgradnje

 

380.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

20181

Koda

Ključne lastnosti

  • Kmetijsko zemljišče 32.750 m2
  • Stavbno zemljišče za stanovanjsko rabo 4.370 m2
  • Hiša │ 2 Etaže ▪ 130,00 m2
  • Pomožni objekt │ 1 Etaža ▪ 70,00 m2
 

Opis

Stara kamnita hiša s pomožnimi objekti, sredi velikega posestva, obdana z bujnimi gozdovi in dolinami, značilnimi za osrednjo Istro, je idealna priložnost za ustvarjanje posebne zgodbe.
 
Samostojna posest sredi gozdov, pašnikov in zelenih gričev osrednje Istre ponuja mir, tišino in čist zrak, le pol ure vožnje od Rovinja in Poreča. Posest v izmeri 3,7 ha obsega pretežno zemljišče izven gradbenega območja, ki je trenutno pod gozdom ali v funkciji pašnika, osrednji, manjši del pa je gradbeni in na njem je hiša s pomožnimi objekti.
 
Je nepremičnina z velikim potencialom za ljubitelje podeželskega življenja in morda za kakšno posebno, še neizpovedano zgodbo.

Lokacija

V Istri lahko naletite na osupljivo naravo, prazgodovinske strukture ter antična in srednjeveška mesta, ki so zajela skoraj vsak hrib z značilnimi ulicami, trgom, cerkvijo in mestno ložo. Mestece Žminj, ki se nahaja na hribu v središču istrskega polotoka, se zaradi starodavnega gradu, obdanega s srednjeveškim obzidjem, ponaša s tihim šarmom preteklih časov. Samotna, a lahko dostopna lokacija v notranjosti Istre, v bližini Žminja, kjer se nahaja ta hiša, je bogata z zanimivostmi in različnimi vsebinami:
Morje │ Plaža Cisterna 27 km ▪ Limski zaliv 18 km
Storitve │ Trgovina 3 km ▪ Kavarna ali bar 3 km ▪ Gostilna ali restavracija 3 km ▪ Osnovna šola 3 km ▪ Vrtec 3 km ▪ Farmacija 3 km
Šport in zabava │ Nogometno igrišče 3 km
Bližnja mesta │ Rovinj 25 km ▪ Poreč 39 km ▪ Pula 43 km
Promet │ Vstop na avtocesto 4 km ▪ Predor Učka 41 km ▪ Letališče Pula 41 km
slika
Zahodna fasada
slika 
slika 
slika
Vzhodna fasada
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
380.000 €
Cena
11.400 €
Informativni znesek davka na promet 3%
391.400 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto