loading...

Rovinj, stan z razgledom na morje

Stanje Dodano pred tremi tedni
Ta privlačen stan z dvema prostornima spalnicama in elegantno kopalnico se nahaja v enem najbolj zaželenih delov Rovinja in vas bo očaral s svojim neverjetnim pogledom na morje in slikovitim starim mestom.

 

91 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

360.000 €

Cena

 

A

E. Izkaznica

 

10684

Koda

Ključne lastnosti

  • 2 Spalnice | 1 Kopalnica
  • Pogled na morje
  • Plaža 900 m
  • E. IZKAZNICA A
  • Zgrajena 2004
  • Etažni načrt
 

Opis

Ta privlačen stan z dvema prostornima spalnicama in elegantno kopalnico se nahaja v enem najbolj zaželenih delov Rovinja in vas bo očaral s svojim neverjetnim pogledom na morje in slikovitim starim mestom. Stan zavzema vrhunski položaj na najvišjem nadstropju moderne stanovanjske stavbe, ponuja udobje in ekskluzivnost. Sestavljen je iz prostornega dnevnega prostora s kopalnico, dveh zračnih spalnic, ene kopalnice in prijetne terase. Poleg tega stan vključuje parkirno mesto na dvorišču in praktično shrambo v kleti.

Izjemno je opremljen z modernim pohištvom, odličnimi kuhinjskimi aparati ter visokokakovostnimi PVC-ji in aluminijastimi okni. Za udobje skozi vse letne čase sta na voljo dve klimatski napravi za ogrevanje in hlajenje, po želji pa se lahko vgradi tudi peč na trda goriva.

Lokacija tega stanovanja je izjemno praktična - v bližini so kavarne, restavracije, šole in športni objekti, ki omogočajo dinamičen in aktiven življenjski slog. Plaža je oddaljena le 900 metrov, medtem ko stari del Rovinja leži na udobnih 1,3 kilometra.

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Terasa

slika 
slika 
slika 
slika 

Kopalnica

slika 
slika 

Glavna spalnica

slika 
slika 
slika 

Druga spalnica

slika 
slika 

Priloge

Etažni načrt
Podstrešje
kompas
prilog
Etažni načrt
Klet
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
360.000 €
Cena
10.800 €
Informativni znesek davka na promet 3%
370.800 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto