loading...

Rovinj, moderno stanovanje z vrtom

Stanje Dodano pred dvema mesecema
V Rovinju, v mirnem stanovanjskem območju, nedaleč od plaže, se nahaja luksuzno stanovanje z odlično opremo in prostornim zasebnim vrtom, parkiriščem, garažo in shrambo.

 

112 m2

Stanovanje

 

3

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

750.000 €

Cena

 

A+

E. Izkaznica

 

10680

Koda

Ključne lastnosti

  • Plaža 280 m
  • 3 Spalnice | 2 Kopalnice | 6 Postelj
  • Ograjeno dvorišče polno zelenja
  • Garaža za dva avtomobila in shramba
  • Ena nadkrita terasa
  • Toplotna črpalka Fujitsu
 

Opis

V Rovinju, v mirnem stanovanjskem območju, nedaleč od plaže, se nahaja luksuzno stanovanje z odlično opremo in prostornim zasebnim vrtom, parkiriščem, garažo in shrambo. Nahaja se v pritličju moderne stavbe s skupno šestimi stanovanji in 12 parkirnimi mesti v podzemni garaži in je odličen primer udobnega in funkcionalnega stanovanja.

Stavba je nova, zgrajena leta 2021, ima odlično izolacijo in klimo, stanovanja pa so opremljena s številnimi sodobnimi ugodnostmi, kot so talno ogrevanje, centralni sesalnik, motorna senčila, toplotne črpalke in ventilatorski konvektorji.

Samo stanovanje obsega tri spalnice, dve kopalnici, prostorno dnevno sobo in čudovit vrt, zaradi česar je idealen dom za večjo družino. Dnevna soba, jedilnica in kuhinja tvorijo povezano celoto, opremljeno z modernim in elegantnim pohištvom. Posebna pozornost je bila namenjena velikim steklenim stenam, ki vodijo na pokrito teraso s čudovitim pogledom na zeleni vrt.

Terasa je ugodno orientirana na jugozahod, kar omogoča uživanje tudi v hladnejših mesecih, ko piha burja. Tu je prostorna jedilna miza in plinski žar, s prehodom na vrt. Vrt je urejen v več conah s palmami, oleandri in drugimi rastlinami, ki bodo sčasoma ustvarile pravo sredozemsko oazo.

Stanovanju pripada več parkirnih mest v podzemni garaži ter eno na dvorišču, kar je izjemno praktično za družine z več vozili. Poleg tega je v neposredni bližini vrtec, šola, trgovina in plaža, do centra mesta pa je le 15 minut hoje po promenadi ob morju. Ta nepremičnina na najboljši možni način združuje luksuz, udobje in praktičnost.

Vrt

slika 
slika 

Nadkrita terasa

slika 
slika 

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika
Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so povezane v eno celoto
slika 
slika 
slika 
slika 
slika
Moderna kuhinja z otokom je opremljena s potrebnimi aparati
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnice

slika 
slika
Spalnice so velike in zračne
slika 
slika
Glavna spalnica s kopalnico in veliko omaro
slika 
slika 
slika
Ploščice z vzorcem marmorja dodajo pridih glamurja in elegance
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Etažni načrt
Situacija
kompas
prilog
Etažni načrt
Klet
kompas
prilog
Etažni načrt
Pritličje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
750.000 €
Cena
22.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
772.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto