loading...

Poreč, stanovanje z dvoriščem v bližini plaže

Stanje Nedavno dodano
Prodamo nov pritlični apartma v atraktivnem delu Poreča z dvoriščem, parkiriščem in shrambo, le 700 metrov od morja in plaže.

 

102 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

412.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10676

Koda

Ključne lastnosti

  • Odlična lega za trajno bivanje
  • Plaža 700 m
  • 2 Spalnice | 2 Kopalnice | 4 Postelje
  • Parkirni prostor in shramba
  • Dvorišče
  • Talno ogrevanje električno
 

Opis

Prodamo nov pritlični apartma v atraktivnem delu Poreča z dvoriščem, parkiriščem in shrambo, le 700 metrov od morja in plaže. Z dvema spalnicama in dvema kopalnicama je stanovanje namenjeno štiričlanski družini, ki iščejo sodobno stanovanje na kvalitetni lokaciji v okolici Poreča. To stanovanje, saj se nahaja v najnižjem nadstropju, ponuja določene prednosti, in sicer veliko teraso orientirano na jug in odlično dostopnost, zaradi česar je to stanovanje primerno za gibalno ovirane osebe. Dnevna soba, kuhinja in jedilnica se nahajajo v skupnem prostoru velikosti 25 kvadratnih metrov, iz katerega velika balkonska vrata vodijo na teraso. Prav zunanja površina je največja prednost tega stanovanja, saj lahko sprejme večjo sedežno garnituro ali morda ležalnike s senčniki.

Moderno stavbo zaznamujejo izčiščena zasnova, ravna streha in velike, zamaknjene odprtine na južni fasadi. Vsakemu stanovanju pripada eno parkirno mesto opremljeno z vtičnico in shramba v kleti. Odlična lokacija tega objekta, kot tudi lahek dostop do posameznega stanovanja, ga naredita idealnega za starejše, težje mobilne ljudi ali za tiste malo mlajše, ki cenijo veliko teraso in lahek dostop.

Zunanjost

slika 
slika 

Notranjost

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
329.600 €
Neto cena
82.400 €
DDV 25%
412.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto