loading...
SKUPNI BAZEN

Dvosobno stanovanje v okolici Pule

Stanje Nedavno dodano
Manj kot 600 m od morja in marine, to okusno urejeno stanovanje v novi stavbi ima dve spalnici, garažo, skupni bazen in veliko teraso s pogledom na morje.

 

74 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

1

Kopalnice

 

330.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10672

Koda

Ključne lastnosti

  • Lepa lega v bližini Pule
  • 2 Spalnice | 1 Kopalnica | 4 Postelje | 2 Dodatne postelje
  • Pogled na morje s terase
  • Garaža za en avto
  • Bazen
  • Etažni načrt - Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Manj kot 600 m od morja in marine, to okusno urejeno stanovanje v novi stavbi ima dve spalnici, garažo, skupni bazen in veliko teraso s pogledom na morje. Moderno zasnovana stavba je odeta v belo fasado, z nekaterimi deli iz kamna, zato se odlično vklopi v to sredozemsko pokrajino. Etažni lastniki lahko parkirajo v podzemni garaži ali na sosednjem zemljišču, tako da je ves teren okoli objekta namenjen počitku in sprostitvi pešcev na eni izmed teras ali ob bazenu.

Od stavbe do morja vodi pot skozi gozd, zato je ta apartma idealen za vse, ki se radi sprehajate v naravi brez avtomobila. Bližina športnega pristanišča je lahko zanimiva, če razmišljate o nakupu lastnega čolna, s katerim si lahko popestrite poletne dogodivščine.

Stanovanje je primerno tudi za gibalno ovirane osebe, saj se nahaja v pritličju, ki je le tri stopnice nad okoliškim terenom. Stanovanje poleg že omenjenih dveh spalnic vsebuje še eno kopalnico, ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, iz katere velika vrata vodijo na pokrito teraso. Terasa je opremljena s sedežno garnituro in posebnim foteljem ter vabi na prijetno druženje ob bistvenem uživanju v pogledu na morje in naravo.

Stanovanje je vrhunsko opremljeno z nevpadljivim pohištvom in tvori prijeten stanovanjski kompleks, kjer se lahko štiričlanska družina udobno namesti in izkoristi vse ugodnosti, ki jih ponuja ta atraktivna lokacija.
slika
Skupni prostor dnevne sobe, jedilnice in kuhinje zavzema površino skoraj 28 kvadratnih metrov.
slika 
slika
Nadkrita terasa | 15.10 m2
slika
Terasa je opremljena s sedežno garnituro in posebnim foteljem ter vabi na prijetno druženje ob bistvenem uživanju v pogledu na morje in naravo.
slika 
slika 
slika
Stanovanje je okusno urejeno v svetlih barvah s poudarkom na naravnih materialih in oblikah.
slika 
slika 
slika 
slika
Spalnica | 10.00 m2
slika 
slika 
slika 
slika
Glavna spalnica | 11.90 m2
slika 
slika 
slika
Pritličje
slika
Klet
slika
Klet | Garaža

Zunanjost

slika
Glavni vhod v stavbo
slika 
slika 
slika
Idealna rešitev za hitro kopanje.
slika
Bazen velikosti 15 m2 je obložen z mozaičnimi ploščicami.
slika 

Priloge

Etažni načrt
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
330.000 €
Cena
9.900 €
Informativni znesek davka na promet 3%
339.900 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto