loading...
TUKAJ ŽIVI POLETJE

Stanovanje v centru Rovinja

Stanje PRODANO
Kopano v svetlobi in belini, to mansardno stanovanje v centru Rovinja ponuja breztežnostno vzdušje in uživanje v pogledu na modro morje.

 

44 m2

Stanovanje

 

350 m

Morje

 

1

Kopalnice

 

267.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10670

Koda

Ključne lastnosti

  • Odlična lokacija v bližini različnih vsebin
  • Druga vrsta od morja
  • Ležeren, organski slog dekoracije
  • Pogled na morje
  • Vso pohištvo je vključeno v ceno
  • Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Kopano v svetlobi in belini, to mansardno stanovanje v centru Rovinja ponuja breztežnostno vzdušje in uživanje v pogledu na modro morje. Stanovanje je bilo pred kratkim v celoti prenovljeno, lastnik pa se je odločil za monokromatski stil – bela barva se preliva od stropne konstrukcije preko sten in pohištva do lesenih tal. Brez bele barve so ostali le nekateri kosi pohištva iz masivnega lesa, pa tudi nekatere naravne teksture tkanin, zaradi česar stanovanje deluje zelo zračno in prijetno toplo.

Številne niše nepravilnih oblik so uporabljene kot police za eksotične dekorativne predmete, ki prispevajo k povečanju volumna prostora, hkrati pa mu dajejo pridih organskega oblikovanja.

Omeniti moramo tudi majhno jedilno mizo, ki se nahaja ob oknu, s katere se lepo vidi in sliši valdiborski zaliv, še posebej, ko se motorni čolni vračajo z ribolova v spremstvu neumornih galebov.

Če iščete apartma, v katerem se lahko resnično ponastavite in sprostite, hkrati pa začutite duh starega Rovinja, nas kontaktirajte, z veseljem vam ga pokažemo.
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
267.000 €
Cena
8.010 €
Informativni znesek davka na promet 3%
275.010 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto