loading...
FANTASTIČEN POGLED NA MORJE

Rovinj, čudovito stanovanje ob obali

Stanje Nedavno dodano
Rustikalno opremljeno stanovanje v samem centru Rovinja ima kar štiri spalnice, še posebej pa navdušuje prostorna dnevna soba s pogledom na morje skozi kar tri okna.

 

91 m2

Stanovanje

 

4

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

550.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10669

Koda

Ključne lastnosti

  • Prednost številnih vsebin v bližini
  • Pogled na morje
  • 4 Spalnice | 2 Kopalnice
  • 4. nadstropje + Podstrešje
  • Temeljito obnovljeno 2002
  • Etažni načrt - Dovoljenje za uporabo
 

Opis

Rustikalno opremljeno stanovanje v samem centru Rovinja ima kar štiri spalnice, še posebej pa navdušuje prostorna dnevna soba s pogledom na morje skozi kar tri okna. Stanovanje se razteza skozi 4. nadstropje in mansardo srednjeveške kamnite hiše, ki se nahaja na prestižni lokaciji med obalo in glavno nakupovalno ulico Carere. Sedanji lastniki so leta 2002 stanovanje temeljito prenovili v rustikalnem slogu, pri čemer so ostali vidni čudoviti kamniti zidovi in ​​leseni tramovi, ki pričajo o preteklih stoletjih. Veliko tradicionalno ognjišče in lesena tla iz masivnega parketa prispevajo k vzdušju toplega družinskega doma.

Apartma lahko sprejme osemčlansko družino - na voljo sta dve spalnici z ločenima posteljama in dve spalnici z zakonsko posteljo.

Ta apartma ponuja fantastično bivalno izkušnjo na izjemni lokaciji ob morju v enem najlepših mest v Sredozemlju in je urejen na tradicionalen način, ki vas bo prisilil, da upočasnite tempo življenja in uživate ob kozarčku vino in pogled na morje v družbi izbrane družbe.

4. nadstropje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Podstrešje

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

Etažni načrt
4. nadstropje
kompas
prilog
Etažni načrt
Podstrešje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
550.000 €
Cena
16.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
566.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto