loading...
PARKIRIŠČE + GARAŽA

Rovinj, dvosobno stanovanje z garažo

Stanje Naprodaj
Stanovanje v zaželenem prvem nadstropju moderne manjše stavbe ima dve spalnici, prostorno dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, garažo in parkirno mesto.

 

91 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

665.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10667

Koda

Ključne lastnosti

  • Odličen položaj v Rovinju
  • Plaža 350 m
  • 1. nadstropje
  • 2 Spalnice | 2 Kopalnice | 4 Postelje
  • Garaža
  • Parkirni prostor za en avto
 

Opis

Stanovanje v zaželenem prvem nadstropju moderne manjše stavbe ima dve spalnici, prostorno dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, garažo in parkirno mesto. Objekt zaznamujejo sodobna pravokotna zasnova v kombinacijah bele in antracit barve, nadstandardno število parkirnih mest ter zelenice tako na dvorišču kot na strehi. Lokacija objekta je obetavna predvsem za toplejše mesece, saj je plaža oddaljena le 350 metrov, najbližja trgovina pa le 400 metrov.

Stanovanje je zaradi idealne jugozahodne orientacije in velikih steklenih drsnih sten izjemno zračno in svetlo. Dnevna soba skupaj s kuhinjo in jedilnico tvori skoraj 35 kvadratnih metrov veliko funkcionalno celoto, ki vodi na pokrito teraso s pogledom na zeleni vrt.

V drugem delu stanovanja najdemo dve spalnici, od katerih ima večja svojo kopalnico, manjša pa ima izhod na teraso, nato je še ena kopalnica, hodnik in pralnica. Lastniki več kot enega avtomobila si lahko oddahnete, saj stanovanju pripada eno parkirno mesto na dvorišču in garaža za en avto v pritličju. Omenimo še, da je v ceno vključena tudi večja shramba, ki se nahaja tik ob garaži.

Zunanjost

slika
Pogled iz juga
slika
Pogled iz zahoda
slika 
slika 
slika
Severovzhodni del dvorišča je namenjen parkiranju - predvidenih je deset parkirnih mest.

Notranjost

slika
Kuhinja, jedilnica in dnevna soba so povezane v eno celoto
slika 
slika 
slika
Dostop do postelje je zagotovljen z obeh strani
slika 

Priloge

Idejni projekt (načrt)
1. nadstropje
kompas
prilog
Idejni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
532.000 €
Neto cena
133.000 €
DDV 25%
665.000 €*
Skupna cena z DDV 25%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto