loading...
POGLED NA MORJE IN STARO MESTO

Rovinj, stanovanje s pogledom na morje

Stanje Naprodaj
V mirni ulici v bližini starega mestnega jedra je naprodaj opremljeno stanovanje, kjer lahko zajtrkujete s pogledom na morje in kamnite hiše.

 

48 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

250.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10664

Koda

Ključne lastnosti

  • Majhna ulica v centru
  • Pogled na morje
  • 1 Spalnica │ 1 Kopalnica │ 2 Postelje
  • 3. nadstropje
  • Etaže hiše │ Pritličje + 4 Nadzemne etaže + Podstrešje
 

Opis

V mirni ulici v bližini starega mestnega jedra je naprodaj opremljeno stanovanje, kjer lahko zajtrkujete s pogledom na morje in kamnite hiše. Stanovanje se nahaja v tretjem nadstropju in ima eno spalnico, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo in kopalnico. Dnevna soba je precej prostorna in se po potrebi lahko preuredi za dodatno ležišče, ki lahko sprejme skupno štiri osebe v apartmaju. Tla v celotnem stanovanju so obložena z masivnim parketom, razen v kopalnici in kuhinji, kjer so položene keramične ploščice.

Med drugim in tretjim nadstropjem je terasa, ki jo že desetletja uporabljajo izključno lastniki tega stanovanja - terasa je nadkrita in je poleti pogosto služila kot prostor za druženje za okroglo mizo.

Stavba v kateri se nahaja stanovanje je samo štiristanovanjska, skupni prostori pa so čisti in urejeni.

Lokacija

Istra je kraj, poln tradicije, avtohtonih doživetij, odlične gastronomije, dobro razvite turistične obale in zelene notranjosti, ki združujejo bogato zgodovino in naravne lepote. Rovinj je prava zvezda obmorske Istre, najbolj znan po starem mestnem jedru, prepletenem s strmimi kamnitimi ulicami, majhnimi trgi, ki jih prekinja visok cerkveni stolp, ki se dviga z najvišje točke in ponuja pogled na rovinjski arhipelag. S kamnom tlakovana uličica v starem delu Rovinja, kjer se nahaja stanovanje, je idealna za odkrivanje številnih objektov in zanimivosti v bližini:
Morje │ Plaža Baluota 600 m
Storitve │ Trgovina 190 m - Gostilna ali restavracija 80 m - Osnovna šola 250 m - Vrtec 550 m - Dom zdravja 650 m - Farmacija 270 m - Marina 210 m
Šport in zabava │ Košarkaško igrišče 350 m - Javni bazen 2,7 km - Gozdni park Zlatni rt 3 km
Bližnja mesta │ Bale 15 km - Pula 33 km - Poreč 35 km
Promet │ Vstop na avtocesto Kanfanar 15 km - Letališče Pula 40 km
Zanimivosti │ Ornitološki park Palud 11 km

Dnevna soba

slika 
slika 
slika 
slika 

Kuhinja z jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnica

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Nadkrita terasa

slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
250.000 €
Cena
7.500 €
Informativni znesek davka na promet 3%
257.500 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto