loading...
DVE PARKIRNI MESTI

Trisobno stanovanje v Rovinju

Stanje Naprodaj
Prodamo prenovljeno stanovanje s tremi spalnicami, tremi kopalnicami in dvema parkirnima mestoma na obrobju Rovinja, v bližini zelenja in gozda.

 

76 m2

Stanovanje

 

3

Spalnice

 

3

Kopalnice

 

375.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10655

Koda

Ključne lastnosti

  • 3 Spalnice │ 3 Kopalnice │ 6 Postelj
  • 2. nadstropje
  • Temeljito obnovljeno pribl. 2020 (Apartma)
  • Parkirni prostor za dva avtomobila
  • Klimatske naprave Fujitsu (4)
 

Opis

Prodamo prenovljeno stanovanje s tremi spalnicami, tremi kopalnicami in dvema parkirnima mestoma na obrobju Rovinja, v bližini zelenja in gozda. Na idealni lokaciji v drugem in najvišjem nadstropju manjše stavbe, to stanovanje ponuja veliko prostora in je odlična izbira za večje družine.

Stanovanje je bilo temeljito prenovljeno, lastniki pa so se odločili stanovanje urediti v skladu z današnjimi trendi, zato ne dvomimo, da bo všeč tudi mlajšim kupcem.

Osrednji del stanovanja je skupni prostor, namenjen kuhanju, obedovanju in počitku, tu pa je do izraza prišla drznost pri izbiri barv in tekstur. Rezultat je zelo prijeten prostor, v katerem so svetle barve, topli materiali in moderne oblike odlično uravnoteženi. Temen kuhinjski blok se zaključi s pultom, ob katerem se lahko posedite na visokih barskih stolih, na drugi strani pulta pa je udoben dolg kavč.

Apartma ima tri različno opremljene spalnice, od katerih ima vsaka svojo kopalnico, zato lahko to stanovanje udobno sprejme šestčlansko družino.

Zaradi svoje jugozahodne orientacije ponuja prostorna terasa pozimi veliko svetlobe in toplote, poleti, ko stari oreh ozeleni, pa ponuja prijetno senco in pogled na zelenje.

Omenimo še, da sta v ceno vključeni dve parkirni mesti na dvorišču, zaradi česar je to stanovanje zelo privlačno za vse, ki si to lahko privoščijo.

Dnevna soba s kuhinjo in jedilnico

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Spalnice

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Terasa

slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
375.000 €
Cena
11.250 €
Informativni znesek davka na promet 3%
386.250 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto