loading...
PARKIRIŠČE IN DVORIŠČE

Dvosobno stanovanje v Rovinju

Stanje Dodano pred tremi meseci
Tukaj je priložnost za življenje v modernem stanovanju, ki se nahaja v pritličju novogradnje v Rovinju, le nekaj minut hoje od čudovite plaže.

 

116 m2

Stanovanje

 

2

Spalnice

 

2

Kopalnice

 

486.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10622

Koda

Ključne lastnosti

  • Odličen položaj v Rovinju
  • Mirni stanovanjski del
  • Plaža 700 m
  • 2 Spalnice | 2 Kopalnice | 4 Postelje
  • Ena nadkrita terasa 26,27 m2
  • Dvorišče
  • Talno ogrevanje električno
 

Opis

Tukaj je priložnost za življenje v modernem stanovanju, ki se nahaja v pritličju novogradnje v Rovinju, le nekaj minut hoje od čudovite plaže. To novo stanovanje nudi udobje in praktičnost z dvema prostornima spalnicama, dvema kopalnicama, zasebnim dvoriščem in enim parkirnim mestom.

Nahaja se v pritličju moderne stavbe, ki obsega skupno šest stanovanj, devet parkirnih mest in šest kletnih prostorov. Vsako nadstropje ponuja dva prostorna apartmaja, vsak od njih pa ima prostorno teraso, ki se razteza iz odprtega dnevnega prostora, povezanega s kuhinjo in jedilnico.

Čeprav ima večina stanovanj že svoje lastnike, je na voljo še tole dvosobno stanovanje v pritličju, ki poleg terase ponuja še lastno dvorišče v velikosti 64 m2. Stanovanje obsega dve spalnici, dve kopalnici, pokrito teraso 26 m2 in dnevno sobo odprtega tipa 46 m2.

Opremljen je s sodobno opremo, kot so električno talno ogrevanje, PVC stavbno pohištvo, motorizirane žaluzije in sodobne talne obloge, ki zagotavljajo udobje in učinkovitost.

Lokacija na robu vasi zagotavlja mirno okolje, idealno za družine z otroki, ki lahko uživajo v varni igri na prostem. V bližini je vrtec, plaža je oddaljena le okoli 700 metrov, medtem ko je center mesta oddaljen dvajset minut hoje, kar zagotavlja praktičnost in dostopnost do vseh potrebnih vsebin. To stanovanje ponuja idealno kombinacijo udobja, funkcionalnosti in kakovosti življenja v enem izmed najlepših mest na obali.

3D Vizualizacija

slika
Dvorišče in nadkrita terasa so zasnovani kot nadgradnja dnevne sobe
slika 
slika
Odprtost terase in dvorišča proti zahodu omogoča dolgotrajno uživanje v poznopopoldanskem soncu ob pijači po izbiri
slika 
slika
Zahodna fasada
slika 
slika
Južna fasada
slika 

Priloge

Glavni projekt (načrt)
Pritličje
kompas
prilog
Glavni projekt (načrt)
Klet
kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
486.000 €
Cena
14.580 €
Informativni znesek davka na promet 3%
500.580 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto