loading...
Popolno počitniško zatočišče

Stanovanje z razgledom na morje v centru Rovinja

Stanje Dodano pred tremi meseci
Sveže urejen apartma v centru Rovinja je prijetna poletna oaza za dva gosta, ki želita raziskati čare starega mestnega jedra.

 

23 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

175.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10604

Koda

Ključne lastnosti

  • Majhna ulica v središču Rovinja
  • 3. nadstropje tipične kamnite meščanske hiše
  • Ena spalnica in ena kopalnica
  • Razgled na morje
  • Tradicionalno prenovljena notranjost z kamnitimi zidovi in lesenimi tramovi
  • Pohištvo vključeno v ceno
 

Opis

Sveže urejen apartma v centru Rovinja je prijetna poletna oaza za dva gosta, ki želita raziskati čare starega mestnega jedra. Notranjost, ki je izvedena v kombinaciji belih površin in lesenih elementov, harmonično dopolnjujejo različni okraski in izvirna osvetlitev, ki se zgleduje po ribiški tradiciji Rovinja. Površina stanovanja znaša cca. 23 m2. Z okna v dnevni sobi se odpira krasen razgled na morje.
 
Stanovanje je celotno opremljeno, kupec mora prinesti le osebne zadeve. Hiša je bila zgrajena ob koncu devetnajstega stoletja, a stanovanje je obnovljeno leta 2022.
 
Hiša se sestoji od treh apartmajev. Hiša ima pritličje in tri nadstropja nad tlemi. Povezavo med nadstropji omogoča leseno notranje stopnišče. Masivne nosilne stene so zgrajene iz kamna. Izdelana je lesena medetažna konstrukcija. Vgrajena je lesena strešna konstrukcija. Streha je narejena kot poševna, prekrita s korci.
 

Lokacija

Najbližji vstop na avtocesto (Kanfanar) je oddaljen 14 km, a najbližje letališča Pula je oddaljeno 39 km. Ostala mesta so oddaljena: Bale 13 km, Poreč 36 km, Ljubljana 187 km, Maribor 314 km in Dunaj 570 km.
 

Notranjost

slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Priloge

kompas
prilog

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
175.000 €
Cena
5.250 €
Informativni znesek davka na promet 3%
180.250 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Miran Sinčić

Z nami od leta 2012
agent
 
Miran bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini in angleščini ter deloma v nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto