loading...
Najboljši razgled v mestu

Enosobno stanovanje v Rovinju

Stanje PRODANO
Enosobno stanovanje, ki se nahaja ob morju, v središču starega mestnega jedra, ponuja nepozaben pogled na morje iz kuhinje in spalnice.

 

40 m2

Stanovanje

 

1

Spalnica

 

1

Kopalnice

 

260.000 €

Cena

 

V izdelavi

E. Izkaznica

 

10602

Koda

Ključne lastnosti

  • Morje pod oknom
  • Odlična lega v centru Rovinja
  • Visoko pritličje tipične kamnite hiše
  • Ena spalnica in ena kopalnica
  • Odličen potencial za oddajanje
 

Opis

Enosobno stanovanje, ki se nahaja ob morju, v središču starega mestnega jedra, ponuja nepozaben pogled na morje iz kuhinje in spalnice. Če želite, da vas pred jutranjim sprehodom po ozkih ulicah starega mestnega jedra prebudi morski vetrič in šum valov, potem je to morda vaš novi dom. V poletnih mesecih se stanovanje oddaja turistom. Površina stanovanja znaša cca. 40 m2.
 
Hiša je bila zgrajena v poznem srednjem veku. Hiša ima eno kletno nadstropje, pritličje, dve nadstropji nad tlemi in mansardo. Povezavo med nadstropji omogoča notranje stopnišče. Masivne nosilne stene so zgrajene iz kamna. Izdelana je lesena medetažna konstrukcija. Vgrajena je lesena strešna konstrukcija. Streha je narejena kot poševna, prekrita s korci.
 
Najbližje parkirišče na obali je oddaljeno 400 m. Najbližja plaža (Monte) oddaljena je le 0,3 km.
 

Lokacija

Najbližji vstop na avtocesto (Kanfanar) je oddaljen 14 km, a najbližje letališča Pula je oddaljeno 39 km. Razdalje do drugih mest: Bale 14 km, Poreč 35 km, Ljubljana 187 km, Maribor 314 km in Dunaj 570 km.
 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 
slika 

Zavrnitev odgovornosti

Podjetje Portun Immobilis d.o.o. se trudi zagotoviti, da so podatki na spletnem mestu vedno točni in ažurni. Vendar Portun Immobilis d.o.o. izrecno zavrača odgovornost v primeru, da se uporabnik zanaša na točnost in popolnost vsebin na spletnih straneh in zaradi tega utrpi škodo ali izgubo.

Avtorske pravice

Risbe, besedila, slike, risanke, videi in njihova umestitev na spletno stran Portun Immobilis d.o.o. so avtorsko zaščiteni v skladu z nacionalnimi zakoni in mednarodnimi sporazumi ter drugimi zakoni. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno kopirati, obdelovati, dopolnjevati ali prenašati tretjim osebam v komercialne namene.
260.000 €
Cena
7.800 €
Informativni znesek davka na promet 3%
267.800 €*
Skupna cena z davkom na promet 3%
*Provizija posrednika ni vključena v navedeno ceno. Več o tem
Agent z licenco

Alesandro Laginja

Z nami od leta 2010
agent
 
Alesandro bo z veseljem komuniciral z vami v italijanščini, angleščini in nemščini.
viberwhatsup
POVEŽIMO SE

Kontaktni obrazec

Pošljite mi e-pošto